måndag 15 november 2010

Regnig måndagmorgon

Hej i stugorna!
Då var det måndag igen...
Tänkte jag skulle visa vad jag bjöd mina middagsgäster på i lördags. (Hade faktiskt middagsgäster i fredags också men den maten var jag inte lika nöjd med.) Till förrätt hade jag gjort avokadohalvor med fyllning utav handskalade räkor, lök, ägg, lättmajonnäs och lättcremefraiche. Är väl en ganska traditionell förrätt, god och enkel att göra.


Sedan över till höjdpunkten.... Det blev lax med rotfrukter! Herregud vad enkelt och gott det var! Lägg bara laxen på en smord plåt eller liknande och strö på en aning vitpeppar. Blanda bara 150 g fetaost med ca 1-1,5 dl lättcremefraiche och lägg uppepå. In i ugnen på 200 grader i 15 min. Klart!


Till laxen hade jag potatis, morötter, palsternacka och steklök i ugn. Kryddat med timjan och flingsalt. Sen hade jag gjort en vanlig sallad och små mozarellakulor i en skål. Som sagt så kan jag verkligen rekommendera laxen! Skitgött!

Snart ska jag iväg på halvkroppsmassage, ska bli såå skönt! Sitter och väntar på mormor barnvakt. Ha en fin dag!

Kram

1 kommentar:

  1. Åh så gott det låter ska spara det!
    Ha en fin dag vännen!
    Kram/Lena

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna