onsdag 12 januari 2011

Finaste klänningen!

Hej!
Hoppas allt är bra med er! Tänkte att jag skulle visa er klänningen som jag ska ha på bröllopet vi ska på i februari. Tycker det är sååå kul att planera i god tid vad man ska ha på sig, vad man ska ha för frisyr m.m. Inte varje dag småbarnsmammor får tillfälle att klä upp sig extra fint! Klänningen är från Karen Millen och jag ÄLSKAR den!


Det är bara det att det fattas ca 5 cm i midjan innan den passar perfekt. Jag köpte den för längesen innan jag var gravid och nu kämpar jag verkligen för att komma i den. Jag har i värsta fall en reservplan att sy ut den, men det är ju mindre kul.


Visst har den fint tyg och fina detaljer?


Förra veckan köpte jag dessa skor till den. Stog länge och väl och funderade på ett par andra men jag tog mitt förnuft till fånga och gick på funktion istället för design. Vet att det blir en sen kväll med mycket dans så riktigt högklackade skulle jag inte palla för. Dessa skor passar ju även till andra plagg. De andra hade nog bara stått i garderoben men de var verkligen ljuvliga.


Tycker om Bianco! Såå fina skor!


Ha en fortsatt fin dag! Nu ska jag och Elin ut på promenad!

1 kommentar:

  1. Hej Anna!

    Jättesnygg klänning och fina skor som ser jättesköna ut. Det är ju viktigt om man vill hålla igång hela natten :)

    Kämpa på med träningen så ska du se att klänningen passar när det är dax :)

    Ha en bra dag!
    Kram Stina

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna