tisdag 7 december 2010

Vinterbilder från sommarstugan

Hej!
Hoppas allt är bra med er! Hinner inte riktigt med att uppdatera här varje dag märker jag. Det blir mindre och mindre tid ju större Elin blir. Hon sover mycket mindre om dagarna nu för tiden, kul att hon är vaken så mycket, då blir det mycket bus. Får passa på att skriva när hon sover. Känner att detta är avkoppling för mig, sen är det ju så kul.


Tycker ni det var mycket snö förra vintern? Jag var höggravid och pulsade över till ön i denna snö. Undrar vad jag tänkte med då!? På bilden ser ni min sambo Niklas.


Det var så fin rimfrost på fönstren och omgivningarna speglade sig i glaset, tycker det blev ett lyckat foto!


Vi ska ta oss en vända upp dit i helgen och grilla lite korv. Det har ju varit så kallt så länge nu så det är nog ingen fara.

Min mor och far åker till Lanzarote imorgon och jag ska låna ut min kamera till dem, så det blir nog lite färre bilder kommande veckan om jag inte hittar min gamla kamera någonstans förstås.

Ha en underbar dag!
KRAMAR

4 kommentarer:

 1. ANNA!!!
  Härlig blogg du har, mycket inspirerande! Läser så gott som dagligen, snacka om lite av varje och en hel del tips, det GILLAS!!!

  SvaraRadera
 2. Hej! Men vad kul att du gillar min blogg! Ska in till dig och kika också! Så kul att du ville lämna en kommentar. Det gör att bloggandet blir ÄNNU roligare. Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Anna, jag har ingen blogg.. bara nyfiken:-) Du får komma på en fika någon dag:-)

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag kan tyvärr inte se vem du är. Hör gärna av dig på min mail istället ;) spännande. anna_thorbjornsson@hotmail.com, Mvh Anna

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna