onsdag 15 december 2010

Nya stolsdynor

Hej!
Hoppas allt är bra med er! Själv sitter jag i soffan, har varit på ett svettigt Body Combatpass ikväll. Gud vad man känner sig nöjd efteråt!

Tänkte att jag skulle visa er mina nyinköpta stolsdynor till ön idag. Ville ha en modell med kappa både fram och bak så då passade ju dessa bra med olivkvist och fransk text. Tycker det är så fräscht med vita tyger till lite mörkare trä.


Här nedan ser ni en gammal bild sedan i höstas. Har hängt några sköna plädar på stolsryggarna, brukar kunna bli lite rått om höstkvällarna. Som ni ser så är det inte klart runtomkring i rummet men det börjar närma sig. Klaffbordet har jag köpt i Stockholm. Har slipat och slipat och sedan målat det vitt. Vilken surprise va?!


Ja det var lite inredningsbilder det... Från det ena till det andra... Tänkte att jag skulle visa er knäcken som jag gjorde idag. Fina va, NOT! Men goda som attans var de, och det är ju huvudsaken.


Imorgon är jag och Elin hembjudna till en god vän på lunch. Ska bli trevligt. Ha det bra.
Kramar

1 kommentar:

  1. Åh så fina de stolsdynorna är och undrans om jag kanske skulle ta och koka knäck idag ;o)
    Ha en fin dag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna