torsdag 18 november 2010

Nya kökslampor

Hej!
Hoppas allt är bra med er!
Blev eftermiddag så snabbt idag tycker jag! Hur som helst...tänkte jag skulle visa mina nyinköpta lampor idag. De står i köksfönstret och lyser så fint. Vet inte om ni kommer ihåg de andra jag hade, men de började ha gjort sitt här hemma. Det fanns röd, svart och vit att välja på så valet var inte alltför svårt för mig.


Så här ser den ut när det är kväller. Har bara en 25 watts lampa, skulle nog fungera bra med en 40 watts lampa också, men då blir det inte lika bra mysbelysning.


Ja ja, nog sagt om mina lampor. Bredvid dem står dessa fina ljuslyktor. De är från Marimekko. Har nog 5 år på nacken men de är fortfarande lika smäckra tycker jag.


Ikväll ska jag ut med jobbet på julbord! Årets första julbord! Ska bli sååå kul att träffa dem igen. Blir ju inte så ofta när man är mammaledig. Javisst ja, jag missar ju Robinson! Men det finns ju repriser och Webtv nu för tiden. Ha en fin kväll!

Kram

3 kommentarer:

  1. Hej!!
    Vad kul att du tittade in hos mig :). Ska kolla runt på din blogg, ser väldigt fint ut!!
    Ha det gott!!
    Kramar Madeleine

    SvaraRadera
  2. Åh vilka fina lampor du köpt!
    Ha en härlig helg!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  3. Snygg lampa, den gjorde sig bra där :)
    kram Annika

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna