tisdag 30 november 2010

Dagens aktiviteter

Hej!
Ytterligare en underbart fin dag! Solen sken så fint in genom fönstren. Lite onödigt att ha lamporna tända men det är lågenergi så det gör inte så mkt.


På eftermiddan kom en god vän på besök. Vi hade mycket kul att prata om. Bjöd henne på saffransbullar som min mor har bakat. Tack mamma! Fyllde en stor termos med kaffe så det skulle räcka hela eftermiddagen!

 

Bakade aprikoslimpan imorse. Åt den till kvällsmat med ägg på. Den blev riktigt god! Gjorde dubbel sats så den räcker ett tag. Det blev en favorit hos min Sambo!


Satte upp ljusstaken i mellanrummet alldeles nyss. Det är ett rum där vi har en tv och två schaslonger (eller heter det scheslonger?!). Där sitter vi i perioder. Nu var det längesen vi satt där, men det blev rätt mysigt med ljusstaken. Håller på att sätta upp  fotografier i olika storlekar på väggarna så det börjar bli riktigt hemtrevligt och ombonat.

 

Imorgon blir det en skön slappardag igen här hemma. Elin är fortfarande förkyld.
Hoppas ni får en fin dag!

KRAMAR

1 kommentar:

  1. Hej
    oj så härligt det ser ut med saffransbullar,underbart fint du har det i fönstren också.
    kram o ha en fin dag.
    ninni

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna