torsdag 11 november 2010

Nymålad växasäng

Hej!
Hoppas ni haft en bra dag!
Idag har jag känt mig bättre i magen...peppar peppar. Har målat klart växasängen nu som jag ropat in på auktion. Har textat "Så älskad från första stund" på den. Den står i vardagsrummet för tillfället, ska bäras in till barnrummet när vi får klart därinne. Hoppas det inte dröjer alltför länge...Tycker det blev riktigt bra faktiskt. Gud vad det är roligt att måla möbler! Tänk vad kul om jag kunde jobba heltid med mina olika hobbys!


Har hunnit med en promenad i det fina vädret idag också. Här nedan ser ni min hund Nelly. Hon fick ha kläder på sig idag när det var så kallt.


Här är vi alla tre.Imorgon ska vi på julmarknad i Färna. Hoppas jag kommer hem med lite fina bilder och nåt fint nyinköpt hantverk av nåt slag.
Vi hörs imorgon.

Ta hand om er!
Kram

4 kommentarer:

 1. Åh vad fin sängen blev!
  Ha en fin helg!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!
  Vilken talang du har!Att du hade känslan visste jag redan men du är ju praktiker också!!
  Hoppas och tror att det kan utvecklas till ditt levebröd.Har funderat på nåt fint ordspråk att klistra på väggen i vårt gamla hus men man kanske kan beställa av dej i stället blir ju mer äkta
  Kram DalslandsPia

  SvaraRadera
 3. Hej Pia!
  Kul att du kikat in på min blogg! Och kul att du tycker att jag gör fina saker ;)
  Ja vi kan ju se när vi kommer och hälsar på vad vi kan göra. Kram och hälsa!

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna