fredag 19 november 2010

Middagstips

Hej!
Då var det helg igen, skönt va?! Måste bara tacka för de fina kommantarer jag får för det jag gör, det är såå roligt att läsa vad ni tycker om bloggen och dess innehåll. Jag blir så motiverad av er!
Tänkte jag skulle dela med mig utav ett jättegott middagstips. Det är en kycklinggryta med aprikoser. Jätteenkelt och snabbt att göra. Här har ni receptet:

10 torkade aprikoser
4 kycklingfileér
1 gul lök
200 g champinjoner
0,5-1-dl Mango Chutney (ej stark)
1 hönsbuljongtärning
2,5 dl mellangrädde

Skär lök och champinjoner och stek i bitar i stekpannan. Skär sedan fileérna i bitar och stek dem, salta och peppra. Allt blandas ihop med aprikoser i bitar, mellangrädde, mango chutney och hönsbuljongtärningen. Red med lite Maizena. (Tips! Ha i en aning soja för att få lite färg på den.)
Klart!


Servera med ris, det passar bäst. Jag tar dock väldigt lite ris och mer kyckling och grönsaker. Min nyttighetsvardag består mer och mer utav GI. Kan verkligen rekommendera mindre kolhydrater. Jag känner mig både piggare och mättare om dagarna. Helt otroligt!

Idag är det dax för julmarknad igen...
Ha en toppendag!
Kram

1 kommentar:

  1. Åh det lät gott, atck för tipset ska testa receptet nån dag!
    Ha en finfin dag!
    Kram/LenaS

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna