onsdag 16 februari 2011

Milda makter!

Hej!
Vet inte om jag vågar visa er hur vår tvättstuga såg ut i morse! Men jag har bestämt mig för att göra det ... Är det någon mer än jag (säger jag då det ändå är jag som är hemma och är föräldraledig) som har det jättestökigt i sin tvättstuga? Jag tycker det är sååå tråkigt att tvätta och hänga upp, och sedan plocka ner och in i skåpen. Det tar så mycket tid som man kan göra en massa annat roligt på.


Ja jag vet jag borde skämmas, och det gör jag också! Ni måste ju tro att jag är en riktig lortfia, men det är jag INTE! Det är bara det att jag väldigt ofta prioriterar det som är roligt. Någon som känner igen sig? Men nu är det fint igen, (tills nästa gång) till och med tulpanerna åkte in i lilla stugan!Åkte iväg med all bröte till sopen, allt papper till pappersinsamlingen, dammsugit och torkat golvet. Nu ska vi göra oss iordning, för vi ska åka till simhallen, jag och Elin. Det är vi väl förtjänta av!

Ps. vill bara tillägga att det bara är i tvättstugan det kan se ut så här i ibland. Resten av huset är fint, hihi.

Ha en fin dag!
Kramar

14 kommentarer:

 1. Vilken skillnad!
  Snyggt jobbat!
  Ha en mysig stund i badet!
  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Lugn bara lugn. Känner igen mig helt. Vågar inte ta kort på tvättstugan för då kanske jag ser hur det ser ut på riktigt;)

  Det finns ju tusen roligare saker att göra än att vara där inne och plocka hela dagarna.

  Men visst känns det skönt när man väl fått iordning igen!

  Kram

  SvaraRadera
 3. jisses så effektiv du varit hoppas ni får det mysigt i badhuset!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 4. Tänkte först på att det var ett solklart fall för Lulu Carter, men det fixade du helt galant själv!
  Vilken skillnad, bra gjort.

  Ha en bra dag, kram Tina

  SvaraRadera
 5. Kul att se hur fint det blev och hur modig du var som la ut "före"bilderna ;), kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Härlig känsla när man har fått städa upp lite.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 7. Vad roligt med före och efter bilder!!
  Det blev verkligen skillnad;)
  Ja, så kan det se ut ibland typ nu, men vi är på väg att göra fint till helgen då vi har kalas och ska visa vår nya tvättstuga!

  Kram Helena

  SvaraRadera
 8. Vilken skillnad!!! Kul att föreviga röran och sen ordningen.
  Ha en skön kväll
  AC

  SvaraRadera
 9. Du behöver inte alls skämmas, jag har fem barn och tvättstugan har aldrig kunnat se ut som din gör efter städning. Finfint!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 10. Jag känner precis igen mig!!!
  Just tvättstugan blir ofta rörig, min rymmer oxå blomkrukor o källsortering...!
  Men det är ganska bra att kunna ha röran nånstans, absolut inget att skämmas för..!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 11. Inte kan man alltid ha finfint och exemplarisk ordning! Men jag är ändå avis på alla er som har en egen tvättstuga, och inte behöver boka tid och städa upp efter grannar också.. ;-D

  SvaraRadera
 12. Jag känner så väl igen mig! Vi har även en hel del annan bröte därinne så det blir stökigt väldigt fort(av någon konstig anledning:))!
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 13. Tack så mycket för receptet! =) Det blev verkligen skillnad. Det är ju både posotivt och negativt med att ha tvättstugan inne på toaletten, det är jobbigt, ivägen, blir dammigt och man torkar kläderna ÖVERALLT! Men samtidigt så kan man inte riktigt släppa det hur långt som helst heller eftersom att man ser på stöket heeeela tiden. =)
  Det blev då rent och snyggt hos er iallafall... Jag skulle också behöva... men i dag tror jag att jag gör något roligare! =D

  Ha en fin dag.

  Kram Dessie

  SvaraRadera
 14. Hej, herre gud vilket kaos! Och det ser ut precis som i min tvättstuga!! Jag skulle aldrig våga lägga ut dom bilderna, du är modig du. Och fasiken vad bra det blev!!! Du inspirerar nog många att ta tag i sin tvättstuga nu hihi.Vilken skillnad det blev, och det blir ju faktiskt lite roligare att ägna sig åt tråkig tvätt när det är fint runtom! Ha en trevlig helg! Kram/Veronica

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna