fredag 4 februari 2011

Doften av nybakat

Hej allesammans!
Igår kväll så bakades det för fullt. Jag provade Inredningsfruns semlor. (Klicka på hennes namn så kommer ni till hennes blogg.) De blev jättefina tycker jag...


...och goooda. Efter boxpasset igår så åt jag faktiskt två stycken! Kunde inte hålla mig, men det är minisemlor så då kanske två sådana går på en stor :) Vi säger det i alla fall så känns det bättre.


Svårt att få fina bilder med en gammal kamera i totalt mörker, men det blev ganska bra ändå. Känns skönt att bunkra upp i frysen så det finns om det kommer oväntat besök.


Måste bara berätta nåt väldigt roligt... Min kära goa sambo sa så här igår: Börjar inte den där Begonian bli lite väl lång nu! Varpå jag brister ut i ett asgarv utan dess like. Tack Niklas för du är så underbart rolig ibland! Jag håller med om att den börjar bli lite väl lång, men Begonia hm, hm. Hur är det med era karlar där hemma? Är de också blomexperter?


Lite utav julen finns fortfarande kvar, fast det är mest i form av blommor som denna Amaryllis.
Ikväll ska jag ut med mina jobbarkompisar och svänga mina lurviga. Ska snart dra på mig partystassen och putsa skorna. Ska bli sååå kul, blir inte så ofta när man är hemma och är mammaledig. Fast det gör naturligtvis inget!
Ha en underbar fredag!
Kramar

7 kommentarer:

  1. mmm vad gott med semlor! Och fina bilder. Och du har ju rätt, klart att det går minst 2 minisemlor på en hel :) Man måste ju få unna sig lite, för när februari är slut så är dom ju ett minne blott :) Kram/Veronica

    PS Tack för att du hälsar på oss mig och skriver så gulliga hälsningar!

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara bilder på så goda semlor!
    Vad duktig du är att baka egna.
    Ja, det är inte lätt med blommor, jag kan inte alla namn jag heller.
    Min man gillar blommor med färg vad de heter är nog lite si och så;)

    Ha en trevlig kväll!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Den var rolig den begonian..jodå han är ganska duktig på en hel del växter. Han gillar att vara ute i naturen, så det är nog därför.

    Ha en riktigt bra fredag, kram Tina

    SvaraRadera
  4. Han drog väl till med det namn han kunde! : )
    Ha en bra fredag och hoppas du inte har ont i huvet imorrn.

    / Kia

    SvaraRadera
  5. Ha ha ha, ibland får han till det min lille bror. Först badankan och nu begonia... Ha ha ha

    SvaraRadera
  6. Ser gott ut det där!
    Hihi.. begonia! Min man är inte heller så bra på blommor!

    Ha en trevlig kväll!

    Kram Liza

    SvaraRadera
  7. Jag satte krokusar i fönstret och frågade Ludde om han visste vad blommorna hette? Ja, det är Mozarella svarade han då. Enkelt!
    Kram!

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna