lördag 12 mars 2011

Vår nya kökslampa

Hej!
Ja då var årets melodifestival avslutad. Jag tycker nog att det var rätt låt som vann ändå... den har fart och jag blir glad av den. Nu är det alldeles snart läggdags för mig, men innan det så tänkte jag visa er vår nya kökslampa. Niklas är i Västerås på bandy så det gör inget att jag sitter med datorn i knät ikväll...


Jag har länge tänkt att beställa en sådan här lampa men inte riktigt vetat varifrån jag skulle beställa den. Till slut så beställde jag den från Jotex. Tyckte att de hade den finaste modellen och jag är jättenöjd! Den är i antik modell med svart krom om jag inte minns helt fel. En kristallkrona kanske inte passar så bra i ett kök men jag gillar dess plats. Visste inte riktigt hur den skulle göra sig i köket, men det blev helt ok. Min sambo tycker dock att jag ska ta bort ljushållarna, vad tycker ni? Han blir hela tiden påmind om lucia när han tittar på den, haha.






Denna lampa från Belid hade vi innan, men den ska nog få ett annat hem. Tycker ni inte kristallkronan blev lite bättre? (Det är ju inte äkta kristall, men ändå). Har köpt linnetyg också så framöver ska det sys hissgardiner här hemma. Ni får se resultatet när det är klart. Det är så svårt med gardiner när man har burspråk men jag har en liten idé.


Nu blir det sovlådan. 
Ha det bäst!
KRAMAR

14 kommentarer:

  1. Visst Eric var ok, men Danny borde ha vunnit!
    Fin lampa du köpt, passar jätte fint över köksbordet! Du kan ju ha ljusen i hållarna den mörka tiden, så blir alla nöjda;)

    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Jag tycker er nya lampa passar jättebra i erat kök:) Blir väldigt ombonat & mysigt!
    Håller med Helena angående ljusen..lite variation plus att din sambo blir nöjd..;)

    Jag tycker dock att fel låt vann..i år igen..kanske är jag som har dålig smak..;)

    Önskar dig en fin dag
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  3. Hejsan!
    Jag gillar din lampa och tycker den passar perfekt i ditt kök.
    Om man har små ljusstumpar i lampan kanske det inte känns riktigt lika mycke Lucia över den. Jag skulle dock inte ta bort ljushållarna.
    Ha en bra söndag, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  4. Jättefin lampa,ingen dum ide' med stumpar i ljushållarna! har en liknande i vårt kök efter svärmor! Jag har "lucialjus"i den,hihihi.Men nu är det så att ena dottern i gbg vill ha den lampan till deras lägenhet med högt i tak så det ska dom få. Saade var bra vinnarlåt!Ha det bra idag...Kram Gunilla ♥

    SvaraRadera
  5. Hej !
    Hittade din blogg hos er bloggvän. Så fint du har det. Det blir kul att titta in hos dig framöver. Ha de så gott.

    Mvh Lisa

    SvaraRadera
  6. Men åhh så jättefint det blev med lampan!! Jag har också en fuskkristallvariant i köket men lååångt ifrån lika fin som din!!

    Önskar dig en riktigt fin söndag!

    Kraaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  7. Gokväll!
    Så kul att du hittade in till min blogg, tack för komentaren! :)

    Vilken fin blogg du har! Och så fin kökslampa! Mycket snyggare än den ni hade tidigare. Gillar kristallkronor. Vi har ju en också i vardagsrummet, från Jotex, och den gillar jag verkligen!

    Hoppas du haft en skön helg!

    Kram LInda

    SvaraRadera
  8. Vilken fin lampa och den passade jättebra där i köket!
    Ha en fin vecka!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  9. Hej
    Såg att du varit in till mej vart så nyfiken så jag måste in o kika lite ,jätte mysig blogg o lampan är kanonsnygg . Helt rätt.
    Jag kikar in igen :)
    Kramiz Anette

    SvaraRadera
  10. Det kändes ju härligt vardagslyxigt med en kristallkrona över matbordet! Svårt att säga om den passar bäst med eller utan med ljushållarna.. men bra om man kan variera sig!
    Tack för att du tänkte på mig med utmaningen, men då jag har gjort den flera gånger så passar jag nog denna gång!

    SvaraRadera
  11. Jättefin kristallkrona. Ser ut som vår vi har i bibblan:)

    Det verkar bli ett fint sken av den.

    Tack för utmaningen, det kanske blir ett inlägg nån dag.

    Kram

    SvaraRadera
  12. Jättefin lampa. Är ljushållarna lätta att ta bort? Då hade jag nog gjort det - annars hade jag nog också valt stumpar till ljus :)

    Tack snälla för den fina kommentaren hos mig igår - jag blev jätteglad! :)

    Ha en härlig onsdag!
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  13. Jätte fin lampa och blogg. Kul att hitta hit Kram Sussi.

    SvaraRadera
  14. I have found that this site is very informative, interesting and very well written. keep up the nice high quality writing. Täljsten ljushållare lampa och aromalampa

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna