fredag 18 mars 2011

Våren är på väg!

Hej alla vänner!
Nu har snart ytterligare en vecka gått, förstår inte vart tiden tar vägen! Får be om ursäkt att jag inte uppdaterat bloggen under veckan, men det har inte hänt så mycket mer utöver att jag varit på mitt jobb. Så någon intressant läsning tror jag inte det hade blivit ändå. Vill ju att denna blogg ska handla om inredning och lite annat smått och gott och inte som en tråkig dagbok. Bättre att skriva när jag har något "vettigt" att berätta. Håller ni med? Trots denna snöiga fredag så kan jag i alla fall tala om att:


Tog in äppel- och plommonkvistar för ett tag sedan och nu har de börjat slå ut! Jag har fortfarande hoppet uppe för en annalkande vår! Om ni undrar varför vi har handdukar i våra soffor så är det i förebyggande syfte för vår lilla hund har börjat löpa.


Jag längtar till imorgon... Jag och min sambo ska tillbringa större delen utav dagen tillsammans med våra goda vänner. Vår lillskrutta ska vara hos sin mormor och morfar. Klockan 11.00 ska jag klippa mig, sedan har vi bokat in 1,5 timmars bubbelpool efterföljt av en god lunch och senare på eftermiddagen ska vi gå på denna film. Tror det kommer bli en toppendag! Vad ska du göra i helgen?
Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och kika på Skavlan.
Ha en fortsatt trevlig kväll!
KRAMAR

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Hoppas att ni fick en bra lördag:)
  Jo, rabarberbladen har jag gjort själv. Jag har skrivit ner en beskrivning under rubriken "Betongpyssel":) Är inte svårt alls.
  Ha det gott
  Stor Kram Annelie ♥

  SvaraRadera
 2. Härligt med kvistar!
  Åh va det lät mysigt, hoppas ni hade det bra!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni haft en härlig helg:)
  Såå fint med kvistarna..:)

  Önskar dig en skön kväll
  Kram Susanne

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna