torsdag 1 september 2011

Första dagen på nya jobbet

Hej!
Idag var första dagen på mitt nya jobb. Jag är så positivt överraskad och det känns såå himla bra. Jag har gjort helt rätt. Man måste våga göra saker i livet som man tror kan vara rätt...gå på sin magkänsla så blir det oftast bäst, är det inte så? Efter jobbet hann jag med en liten minisvamptur. Det var riktigt skönt att få komma ut i naturen och rensa hjärnan en liten stund så jag känner mig pigg till imorgon. 


Sen kom "svärfar" förbi med egengjord svartvinbärssaft samt sylt. Kalas! Kunde inte bli bättre! Tack Göran!


När jag ändå sitter och tittar på bilder så måste jag visa er detta kakbord. Bilden är från helgen som var då vi var på dop. Det var ett helt långbord fullt med kakor, bullar och tårtor. Det var längesedan jag sett något liknande. Jag kan säga att jag fikade inte på flera dagar efter denna eftermiddag, haha.


Nu är jag klar med Elins rum också. I helgen lägger jag ut före- och efterbilder så får ni se hur det blev. Nu blir det Robinson.

KRAMAR

1 kommentar:

  1. Gomorron Anna! va roligt att DU känner att du gjort rätt..Sån är jag med,är det inte rätt i maggen så..Du tar så fina kort vännen ska du veta..Vikken snäll svärfar då,klart heter han Göran så förstår jag,heter ju min man också! Då väntar vi på före o efter bilder sen då..Kram på dej Gunilla

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna