måndag 21 maj 2012

Nu är bröllopsresan bokad - ISLAND here we come!

Hej
Ja då var bröllopsresan bokad! I augusti bär det iväg till Island och det ska bli såå himla skönt! Vi kommer dessutom bo på Hilton som är rankad på 4:e platsen av Islands 38 rankade hotell hotell. Det kommer kännas lite konstigt att solen aldrig kommer att gå ner men jag hoppas det finns mörkläggningsgardiner!

Bild lånad från www.ticket.se
Bild lånad från www.ticket.se
Lite info om hotellet:
Det här hotellet har blivit ett av Reykjavíks populäraste alternativ, byggt i en minimalistisk, modern stil och med en internationell atmosfär. Några minuters promenad från hotellet ligger aktivitetsparken Laugardalur, med en av Reykjavíks bästa pooler, och i området finns också en stor botanisk trädgård, djurpark och sportcenter. På hotellet finns lobby bar, restaurang med både europeisk meny och isländska specialiteter. Populär Spa avdelning med en mängd behandligar, mini-pool, bastu och gym. Hotellrummen är utrustade med badrum/dusch, wc och hårtork. Telefon, kabel-TV med betalfilmer samt minibar. Möjlighet för trådlös Internetuppkoppling. 

Bild lånad från www.vulkanresor.se
Ååå vad mycket utflykter vi ska göra i detta underbara land! Jag har aldrig varit där själv men jag har hört så mycket positivt. Då vi åker i augusti så ska vi passa på att åka på valsafari, vandra och bada i små varma bäckar, hyra bil, rida islandshäst, besöka Gyllene cirkeln (bilden ovan) m.m. Är det någon som kan rekommendera något som man bara inte får missa så välkomnas ALLA tips! Vi funderade länge och väl vart vi ville åka och en solsemester gick bort direkt. Vi vill vara på upptäcktsfärd och uppleva saker. Sola kan man göra hemma! 

Bild lånad från www.vulkanresor.se

Jag som dyker kanske skulle ta och besöka sprickan Silfra i Thingvallasjön. Det kristallklara vattnet i sprickan ger dig en känsla av viktlöshet när man flyter fram i den lugna strömmen. Snorkling i Thingvallasjön är en avkopplande och exotisk upplevelse som många bara drömmer om. Kanske har de dykning också?? Värt att kolla upp!

Bild lånad från www.vulkanresor.se
Gud vad skönt att resan äntligen är bokad! Nu har vi VERKLIGEN något roligt att se fram emot! Ett reportage om resan kommer när vi kommer hem.
KRAMAR

1 kommentar:

  1. Åh vill också åka dit min mellantjej var där förra året och hon längtar tillbaka ;o)
    Ha en riktigt härlig tisdag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna