måndag 6 februari 2012

Carolina i Kina! = Carolina i mitt hjärta! LÄS DETTA!

Hej!
I helgen har jag umgåtts med några av de bästa vännerna man kan ha! Vi har pratat, skrattat, gråtit, tittat på film, ätit, druckit, sovit (lite) och bara varit. Det är så sällan man får en sån där riktig tjejhelg som man behöver ibland. Tusen tack Carolina för att vi fick bo hemma hos dig! Och tack till Ullis och Lena som var med och förgyllde helgen!


Det bästa kortet som togs tycker jag var detta kort tillsammans med mig och kära Carolina. Faktum är att hon har cancer och ska bege sig ut på en resa till Kina om några veckor i hopp om att få en fungerande behandling som hennes kropp är mottaglig för. Jag har hjälpt henne med att sätta ihop en blogg som heter Carolina i Kina där vi alla kan följa hennes resa.Gå gärna in där och följ hennes tankar på vägen. Hon behöver allt stöd hon kan få!!!


Kanske känner du någon som är i en liknande situation som du kan tipsa till om denna blogg. Det är viktigt att få kontakt med andra människor som är i en liknande situation, så man inte känner sig så ensam.

Ha en fortsatt fin kväll alla bloggvänner!
KRAMAR

4 kommentarer:

 1. Hej söta du!!! Vad mysigt du verkar ha haft det med fina vänner! Låter jättetrevligt!! Jag sänder många styrkekramizar till din vän som har cancer med förhoppningar om att hon finner bra vård!!!!

  Kraaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. åå finaste Anna, du har en speciell plats i mitt hjärta och jag är så lycklig att jag har en sån underbar vän som du! Tack för allt och alla fina ord. Helgne var helt underbar och tog ut sin rätt på kroppen men de var de värt 1000 ggr om! All kärlek till dig underbara fantastiska Anna

  SvaraRadera
 3. Åh Anna, jag gråter nästan när jag läser din väns blogg. Så fint, och vilken kämpe! Hoppas hon får det hon söker! Stor kram till er båda!

  /Theresé

  SvaraRadera
 4. Nu har jag länkat till Carolinas blogg på min blogg. All kärlek till Carolina! Kram till er båda!

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna