torsdag 9 juni 2011

Vad kan denna blomma heta?

Hej igen!
Härom dagen var jag på torget i stan och såg en sååå vacker blomma! Min mamma fyller år i helgen så jag jag kunde bara inte motstå att köpa den till henne! Jag glömde dock att fråga vad den hette... eller rättare sagt, han berättade vad den hette, men jag har glömt bort namnet. Kanske någon som vet?


Den skulle tydligen vara jättetålig och få nya blommor under hela sommaren. Det gör inget om den blir lite torr ibland och man kan ta in den innan frosten så blir den lika fin till nästa sommar! Nu återstår det bara att hitta en vacker ytterkruka till den. Ni får veta vad min mamma ska få i födelsedagspresent innan hon själv får veta det, men hon läser inte min blogg (det där med datorer är ju så krångligt) så det gör inget.


I morse tog jag och Elin en liten promenad ner till Ica och handlade rabarber (önskar jag hade egna). Sedan gick vi hem och gjorde smulpaj. Mums vad gött det var! 


Hoppas regnet kan komma nu så gräsmattan kan bli grön igen! Ha en fortsatt fin dag!
KRAMAR

8 kommentarer:

  1. Så fin blomma! men vet inte namnet..
    Såå gott med rabarber, jag har egna o gjorde en paj igår! =)

    Tack söta du!
    Ja spegeln är från Jysk, så nöjd med den, blir som ett fönster i min mörka hall!
    Jo soffan är nog mitt bästa loppisfynd, kunde inte åka därifrån utan den!! ;)

    Ha det fint!

    Kram Liza

    SvaraRadera
  2. Åhh så fin blomma du har köpt..tror din Mor kommer bli såå glad:)
    Jag vet inte riktigt men tycker det ser ut som en Hibiskus..:) Vet att det finns klätterhibiskus så en sån skulle det kunna vara..:)

    Ha en fin dag
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  3. Hej! Läser din blogg titt som tätt o tycker den är kanon! Påtal om blomman köpte jag en sådan blomma till min mamma på morsdag, o den hette Sundaville tror jag. Kan nog vara samma sort?
    Ha en fin dag!

    Karro (Från familjegruppen)

    SvaraRadera
  4. Fin blomma, vet ej namnet..Ny och fin header du gjort !
    ha det bra!
    Kraam
    Sanne

    SvaraRadera
  5. Hihi, vad mums med paj! Vet tyvärr inte vad blommar heter men den var väldigt fin.

    Kram, kram

    SvaraRadera
  6. Hej jättefin blomma men jag vet tyvärr inte namnet. Mmm va gott med rabarberpaj. Jag gjorde en av årets första rabarber förra veckan o de va såå gott.

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  7. Åh hej! tror det är en som min älskade mamma jämt hade...Är osäker på namnet men...Diplademia" bara flög genom skallen men förlåt mej om jag har fel för det är många år sen jag såg den en's...Kramis Gunilla

    SvaraRadera
  8. Sundaville Suntory collection heter blomman.

    skriver igen för jag vet inte om det förra kom med.

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna