tisdag 7 juni 2011

Ibland ska man ha tur!

Hej!
I lördags så var jag på en loppis här i stan. Jag bara måste visa vad jag fyndade! Först och främst vill jag visa denna underbart fina hemsnickrade hylla från en snickare i Ludvika. Det är ett riktigt hantverk med kilar och allt. Det är två hyllplan samt ett hyllplan med tre små lådor. Denna köpte jag för hundra riksdaler! Ibland ska man ha tur!


Jag är redan i full gång med målning. Det är ju perfekt när möblerna är trärena så slipper man all slipning. Jag visar er sedan när den fått sin plats i stugan. Jag håller redan på att fundera ut vad som ska stå på den.


Detta svensktillverkade lilla kakfat fick också följa med mig hem....


...tillsammans med dessa två skomakarlampor. Den ena ska få hänga över köksbänken i stugan och den andra vet jag inte alls vart jag ska ha den. De kostade bara 10 kronor tillsammans så det gör ju inget.


Nu ska jag ut i garaget en sväng till och måla det sista.
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAMAR

6 kommentarer:

 1. Hejsan! Har en känsla att loppisfynden är mycket billigare i Sverige än vad vi hittar här i Finland. Det blir nog så fint att måla vitt !
  Kram
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Kul att du lämnade ett spår hos mig:) Jag ska titta vidare hos dig

  Kram Lotta

  http://www.envackervardag-lotta.blogspot.com/
  Det går fortfarande att bara kommentera anonymt, vilken tur att du har den inställningen.

  SvaraRadera
 3. Åh så fiina saker du fyndat o du målar o grejar direkt oxå!! Hihihi ibland hos mej försvinner lusten när jag kommer till målningen...Kram på dej o sov gott Gunilla

  SvaraRadera
 4. Underbart att fynda- grattis! Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Inga dåliga fynd du gjort. Kommer bli fint i din stuga, ser fram mot bilder.
  Kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 6. Jättefina saker du hittat. Och vilka fynd du gjorde. Ha en skön dag! Kram

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna