onsdag 1 juni 2011

Bekvämligheten har kommit till ön!

Hej!
Visst är Blocket en bra sajt när man vill hitta saker? Vi har fyndat en hel del därifrån. Det senaste tillskottet blev denna spjälsäng. Passar perfekt uppe i stugan! Jag tycker det är mycket bättre än att köpa nytt hela tiden, så länge det är rena och fräscha saker. Någon som håller med?


Jag kommer så väl ihåg, för ett antal år sedan, hur vi bodde här uppe på ön innan vi fick någon el. Det är en så enormt stor skillnad nu mot då. Nu kan vi ha lysen, kyl och frys, tv, stereo m.m. Vi kan dock inte dricka vattnet från brunnen, utan måste alltid ha färskt vatten med oss när vi åker till ön, men det är väl (förhoppningsvis) bara en tidsfråga tills det blir ordnat också.


Att inte ha någon el hade ju faktiskt sin charm också, med alla tända stearinljus på kvällen och att inte kunna ha tillgång till tv. Då umgicks man ju med varandra mer. Men faktiskt så utnyttjar vi inte tv:n men det är skönt att ha en ståendes där ändå på nåt konstigt sätt.


Imorgon bär det iväg upp till ön igen för då är det gräsklippning och blomplantering på schemat. Det ska bli finfint väder så det blir nog en kalasdag. Hoppas även ni får en kalasdag!
KRAMAR

5 kommentarer:

 1. Låter underbart och jag tycker inte man behöver el och vatten när man är i en sommarstuga. :) för det är som du skriver, charmen med en stuga. Mysigt på kvällarna när man kommer in och tända ljus och tänd en brasa. :) Ha det så gott. Kram

  SvaraRadera
 2. Gomorron! Jättefin säng,perfekt att köpa på blocket! Köper en hel del där,säljer oxå! Jaa visst var det bättre förr,hihii med mycket iallafall.
  Ja våran sommarstuga lever vi nästan permanent så det blir lite skillnad...Kramis Gunilla...Trevlig helg på dej

  SvaraRadera
 3. Gillar också att göra lite fynd på blocket ibland..och som du sa, bara det är fräscha 6 fina saker:)

  Ha en uunderbar dag i stugan
  Kraam Susanne

  SvaraRadera
 4. Vad fint sovrum ni har.. Det där med el är ju just så att skönt och mysigt utan men ändå fint när man har... Vi kommer att dra el ut till vår holme i höst.. Men det är fråga om stora pengar.. Skönt blir det då kan jag blogga... Hihi..
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 5. Så mysigt i er stuga!
  O ja blocket är toppen tycker jag!

  Ha en fin dag!

  Kram Liza

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna