onsdag 22 juni 2011

Ett riktigt sommartecken

Hej!
Idag hade jag tänkt att bjuda på lite smultron. Alldeles vilda och obesprutade bär! Normalt brukar jag se smultron intill vägkanten men dessa var i utkanten av en skog långtifrån en väg så inga avgaser har nått dem heller. Vi var och hälsade på vid min kusin igår och hittade dessa läckerheter.


Vi trädde dem på tråd som man gjorde när man var liten. Elin fick dem allihop.


Nu ska jag sova och hålla tummarna på att få sova en hel natt. Det har varit ont om sömn de senaste nätterna då vi varit på resande fot med en hostande liten tjej (hon blev hostig andra dagen på vår lilla resa). Imorgon har vi fått tid hos läkaren, hoppas vi får utskriven hostmedicin.

Ha det BÄST!
KRAMAR

4 kommentarer:

 1. Smultron är goda ,ger vitaminer... Krya på er !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Tack gumman det ska bli gott me lite smultron,har lite här också så gott att äta...Hoppas kickan blir frisk nu då! Trevlig midsommar på dej Gunilla ♥

  SvaraRadera
 3. Krya på sig lilla flickan...här äter vi med smultron i mängder just nu...mmmmmm...ha en härlig midsommar! kramis semlan(mys och hemtrevnad)

  SvaraRadera
 4. Åå jaa! Vi har hela rabatten full med smultron. Det växer ju som ogräs...men ett väldigt trevligt ogräs. Hoppas att ni fick host medecin till Elin, annars får du komma förbi oss, här finns det grejjer serru.
  Trevlig midsommar helg!
  Kram Malin

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna