torsdag 27 januari 2011

Alltid kul att fynda!

Hej allesammans!
Jag har lyst med min frånvaro några dagar, men det är just för att det händer inte så mycket när man är sjuk, orkar inte så mycket heller. Men nu är jag frisk igen! Har varit ute och shoppat lite. Jag gjorde riktiga kap på både Hemtex och Åhléns. Tänkte jag skulle visa er en del utav det jag fyndat, bland annat denna fina pläd att ha nere i tv-soffan. Halva reapriset på Åhléns, katttsching!


Har faktiskt varken grytlapp eller grytvante i mitt kök så dessa fick följa med mig hem också. Vet inte hur jag har klarat mig utan hittills.


Ja jag har nog bara köpt mjuka paket idag. Här fyndade jag två stora badlakan och två mindre handdukar på Hemtex, även dessa till halva reapriset. Tänkte jag skulle ta upp dessa till sommarstugan, där passar det med lite mer marina färger.


Köpte även en badrock till Elin...


...och ett Hello Kitty badlakan... 


...och så till mig, en fin klänning förstås! Denna är från H&M, dock ej rea, men helt okej pris ändå. Jag bara älskar klänningar!


Till denna köpte jag även några accossiarer (stavas det så?). Det blev några broscher som även har en nypa om man vill sätta dem i håret. Tror jag kanske stylar håret till bröllopet med hjälp av någon liten brosch. Stilrent och snyggt!


Blev lite underkläder inhandlat och en mascara också, så ja det var väl ett friskhetstecken att orka shoppa! Imorgon blir det städning av huset tror jag.
Ha en fortsatt trevlig kväll!
KRAMAR

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att du känner dig bättre och kunde shoppa så mycket fint!
    Härligt överkast och mysiga saker till lilltjejen. Jag älskade Hello Kitty när jag var liten.
    Oj är jag så gammal, haha;)

    P.S Accessoarer, tror jag? Knepigt ord...

    SvaraRadera
  2. Åh vad kul det är när man kan fynda lite!
    Ha en riktigt härlig helg!
    Kram/Lena

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna