torsdag 16 december 2010

Leilas Rocky Roads

Hej!
Och tack för de fina kommentarerna jag fått av er!
Idag tog jag barnvagnen och gick...nä snarare pulsade fram i en dm snö. Var alldeles slut när jag kom fram men det var bara positivt. Träning kan man inte få för lite av! Tror promenader är det bästa för midjemåttet. Jag skulle gå till min goda vän på lunch. Det serverades jättegod lax med oliver och soltorkade tomater. Till detta hade hon pressad potatis, handskalade räkor, brockolibuketter och en jättegod sallad. Tusen tack Ida!



Till kaffet efteråt serverades Leilas Rocky Roads. De var livsfarligt goda måste jag säga! De måste ni prova!! Här kommer receptet:

Förberedelsetid: 10 min. Färdigt på: 40 min

12 kakor:
600 g mörk kvalitetschoklad 70 % (hon hade hälften ljus)
2 påsar dumlekola
2 nävar mini marshmallows
3 dl salta jordnötter
1 dl skalade pistagenötter

Gör så här:
Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).
Blanda samtliga ingredienser.
Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.
När kakan har stelnat, skär upp den i stänger.


Herregud, detta liknar ju mer och mer en matlagningsblogg haha! Men jag skriver ju om vackra ting i vardagen och jag tycker mat innefattar även detta. Jag gillar att sätta guldkant på vardagen. Håller ni inte med?


Ha en toppenkväll allihopa!
KRAMAR

 

1 kommentar:

  1. Åh Rocky Road ska jag nog göra också, dte är så mycket godis man vill testa så här till jul, vi brukar göra den men tyvärr är det bara vi vuxna som gillar den här hemma och vi behöver definitivt inte äta nåt sött ;o, du är superduktig som kommer ut och motionera!
    Ha en fin helg!
    Kram/Lena

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna