torsdag 14 april 2011

Nyinköpta bordsunderlägg

Hej!
Än så länge har jag täckning på mitt mobila bredband här uppe. En dag när det inte var så fint väder så tog vi en tur till Järpen. De har en trevlig inredningsaffär där som heter Hem & Hus. Någon som varit där??
Jag köpte fyra stycken bordsunderlägg till stugan. Catrin och Ann-Christin som har affären var jättetrevliga så denna butik kan jag rekommendera!


Dessa underlägg är gjorda utav återvunnet papper som sedan har vaxats för att kunna vara lätta att torka av. Tror det blir kanon för oss. 

Nu hade jag tänkt att ladda upp lite bilder från butiken och från vår skiddag i Åre men nu säger dator att jag inte har något ledigt utrymme för bilder!! Måste köpa mer utrymme säger datorn till mig. Finns det någon som varit med om detta? Har ni köpt mer utrymme? Ser att det kostar 5 dollar/ år för 20 GB. Någon som köpt detta från Google? Lite irriterande måste jag säga.... men men inget att göra åt...just nu i alla fall.

Ha en fortsatt fin kväll!
KRAMAR

2 kommentarer:

 1. Låter som du/ni har det väldigt härligt och alltid kul att kika in på små butiker. :) Kan tyvärr inte ge några råd gällande mer utrymme. Ha det så gott. Kram

  SvaraRadera
 2. Hände mig förra veckan..klickade mig vidare och köpte mer utrymme då sen har det funkat bra..som tidigare:) Lycka till!!!

  Jättefina underlägg:)

  Må så gott
  Kraam Susanne

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna