söndag 24 april 2011

Härlig dag i stugan

Hej! Idag har det varit en härlig dag i stugan. Sjön låg som en spegel. Det var nästan inbjudande att hoppa i men jag tog mitt förnuft till fånga och stannade på land... än så länge är det nog lite kallt.


Tanken idag var att vi skulle kratta en massa löv och städa inomhus men största delen av dagen gick åt att ligga i varsin däckstol och bara njuta. Ibland måste man bara få vara också. 


Var på auktion för några veckor sedan och ropade in en hel hög med gamla lakan och örngott. Tyckte dessa var så fina så de fungerar som prydnadskuddar också, tycker ni inte? Lakanen har jag tänkt att sy hissgardiner av. Kommer bli såå fint!


Vi är på jakt efter en till likadan bäddsoffa som den på bilden. Är det någon som har en till försäljning är det bara att höra av sig till mig! Vet inte vad det är för modell men jag tror att det är en gammal Ektorp, kan det stämma?


Medans jag låt i solstolen idag så läste jag denna tidning. Den är sååå bra. Tror jag ska börja prenumerera på den så slipper jag handla lösnummer hela tiden.


Ja det var allt för idag! Imorgon blir det klippning och trimning av häcken. Måste passa på när det är fint väder. Ha en fortsatt trevlig kväll!
KRAMAR

8 kommentarer:

  1. Underbara bilder du visar!

    Förstår att du är nöjd med dina auktionsfynd av lakan och örngott!

    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Åh vilka vackra bilder!
    Ha en underbar dag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  3. Hej Anna! Vad mycket som du skriver påminner om mej o mitt liv,stugan,köpa lakan på auktioner eller loppis,sy gardiner av lakanen(Gjorde för 2 år sen av svärföräldranas)Åsså läser du LANTLIV som är så bra...Rekommenderar den att prenumerera på...DET GÖR JAG!! Kramis Gunilla

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Tack för komplimangen om min tröja, jag älskar den :) Det är min farmor som har stickat den... Jag och min lillasyster fick likadana, så söta :)
    Kram och hoppas du haft en fin påsk!

    SvaraRadera
  5. Jättesött örngott ,de kan man såklart ha som kuddfodral.
    Nyfiken på hissgardinerna hi hi
    Ha de så bra
    Kramen Anette

    SvaraRadera
  6. Så härligt det låter!
    Vilket fint örngott, har oxå några efter mormor som jag tänkt ha som prydnad!

    Trevlig kväll!

    Kram Liza

    SvaraRadera
  7. Hej Anna! Vilken suuupermysig stuga!! Ljuvligt med det spegelblanka vattnet!! Tycker ni gjorde rätt som slappade i solstolen, måste finnas tid att njuta!!! Ang. din fråga så är min tapet från Boråstapeter, det är design Josef Frank och heter Vårklockor. Kul att du gillade den!!

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  8. Lyckost som kom över flera gamla lakan! Jag hittade två fina spets- och monogramprydda örngott på loppis idag, man kan alltid behöva ett par till!

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna