måndag 4 juli 2011

Tänk vad lite målning kan göra skillnad!

Hej!
Har tagit hem en gammal ram från stugan som bara legat och skräpat. Jag tyckte att ramen var så fin så jag har inte velat kasta den. Provade med att måla den istället.


Synd att jag inte tog en före-bild för glaset var såå himla slitet och fult så man såg knappt igenom det.


Här är i alla fall bilden som var i tavlan. Söt gammal bild tycker jag men den ger mig liksom ingenting...


...har däremot satt in en bild på min Sambo och mig på vår förlovningsdag istället. Lämnade in ramen till glasmästaren och vips så har vi fått en MYCKET finare ram med ett kort som betyder en hel del. Denna tavla åker tillbaka upp till stugan nu men den får en plats på väggen istället för inne i en garderob.


Brukar inte lämna ut så privata bilder men nu var jag bara tvungen att visa hur bra det blev. Detta var ett tips från mig om ni har någon ful ram liggandes!
KRAMAR

5 kommentarer:

 1. Superfint, och vilken romantisk bild på kärleksparet! Jag letar också fina ramar på loppis som man kan spraymåla i lite olika färger.

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Så fint o fiffigt!
  Gulligt kort på er båda, tack för tipset!

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. ...Mycket bra tips! Fiint kort på er tycker jag...Ha en bra dag! Kramis Gunilla

  SvaraRadera
 4. Ramen blev ju super fin! Just när den har struktur under så framträder mönstret fint !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 5. Vad fint med ramen och bilden! :) Vi funderar också på att spraymåla en liknande ram, fast vi är inte överens om färgen. André vill ha orange ;) Kram, Annika

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna