tisdag 5 juli 2011

Ingen dålig utsikt när man ska blogga!

Hej alla!
Sitter och skriver till er och måste ju bara fota vad jag ser. Det är faktiskt första gången jag kan surfa uppe i stugan då vi inte haft något vidare bra nätverk här uppe. Tror jag ska sitta här och blogga för alltid....


Lilla skruttan har somnat och jag sitter och njuter precis här! Sambon är iväg och tränar så jag är alldeles själv och njuter med en Bacardi Breezer och ostbågar.


Måste bara visa er en utav mina urnor som jag planterade blommor i för ca 1 månad sedan. Det var små plantor då och jag satte en röd Pelargon i mitten, nu syns den inte ens!


Här kan man skymta den...lite. Herregud vad det växer!


Idag har vi bytt dörr på stugan. Vet inte om ni kommer ihåg hur den förra såg ut, men den var svart på utsidan och riktigt sliten och skruttig. Egentillverkad från 70-talet! Det blev ju en viss skillnad måste jag säga! Tur man har en händig karl! Foder är det enda som saknas. Blir väl min uppgift att måla antar jag.


Nu ska jag kika vidare i Sveriges bloggland. Ha en fortsatt solig kväll tillsammans med mig.
Skål!

8 kommentarer:

 1. Åååå vilken fin utsikt.Vad gott du ser ut att ha det.Ha nu en fortsatt skön kväll.Kraaam Rita ♥

  SvaraRadera
 2. ja en baccardi eller smirnoff ice är ju inte helt fel att njuta av, särskilt inte med den utsikten och i lugn och ro...härligt!Kramis semlan(mys och hemtrevnad)

  SvaraRadera
 3. Så fint att du får nät ut till stugan..
  Dörren blir så fin...
  Jag förstår att du njuter av utsikten !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 4. Wow, vilken utsikt! Den mår man inte dåligt av :)

  Jag önskar dig en härlig dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Ja vikken utsikt...Där ska du sitta o njuta nu me baccardin o lugnet o datorn så du håller den uppdaterad vad vi hålls med,hihi...Kramar Gunilla

  SvaraRadera
 6. Så underbart du har det!
  Sommar-Sverige är helt fantastiskt!

  Kram Maria
  http://trivsammaforandringar.blogspot.com

  SvaraRadera
 7. Wow Anna vilken utsikt du har när du bloggar!! Härligt!! Och dörren blev ju huuuur fin som helst!!! Kanon!!! Jag har också uppgiften att måla här hemma, men jag gör det - för snickra det är INTE min grej ;))

  kraaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 8. Super duper, jag hade kanske inte kunnat blogga när den vackra utsikten lockat, he he.

  Ha det fint!

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna