söndag 8 maj 2011

Kosläpp i karbenning

Hej! 
Ja då har ytterligare en härlig dag gått till ända! Det har varit en sån där händelserik skön dag. Tänkte att jag skulle visa lite bilder från Wernergårdens mejeri som årligen anordnar kosläpp. Detta var andra gången vi var där och det var lika trevligt som sist. Kossorna blev alldeles galna av att se den gröna hagen. Ni som inte varit på kosläpp förut så kan jag VERKLIGEN rekommendera det! Man blir så glad när kossorna är glada!


Vi hade faktiskt första parkett, med egna solar och allt! Kunde inte blivit bättre!


Fick med oss lite ost hem. Såå kul att veta vart den är tillagad någonstans. Tog en smörgås till fika med denna underbart goda ost på. Jag glömde ju naturligtvis att fota den.. 


I detta lilla hus har de försäljning.


Lite information om mejeriet och kossorna.


Fikaplatser i trädgården. Tidigare under dagen var det fullt här.


Ja det var allt för idag. Imorgon har jag tagit ledigt från jobbet så då ska vi upp till sommarstugan och tvätta fönstren. Låter väl inte så himla upphetsande, men det måste ju göras. Tur att det är fint väder i alla fall! Känner mig jättenöjd för nu på kvällskvisten blev det en liten cykeltur runt Barken. Sjön låg som en spegel och solen sken. 
Tack för idag! KRAMAR

4 kommentarer:

 1. Mysig helg!! :)) Ha en skön söndagskväll. Kram

  SvaraRadera
 2. Åh undrans om det var där i närheten min häst stod när vi köpte henne, utanför Norberg nånstans ;o) Det är några år sedan nu, fick sälja henne -97....
  Ha en riktigt härlig måndag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 3. Låter som en jättemysig helg...)

  Önskar dig en fin kväll
  Kraam Susanne

  SvaraRadera
 4. Kosläpp är ju så mysigt att titta på. Glädjen hos kossorna är ju fantastisk att se!
  Perfekt att kunna sitta i stolar på första perkett :)

  Jag önskar dig en fin onsdag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna