lördag 30 juni 2012

Ny brygga på 48 timmar!

Heej, nu har semestern börjat på allvar! Så himla skönt att bara göra det som faller en in! Vad ska ni göra på er semester? Finns det några guldkorn som ni kan rekommendera? Första dagarna har vi tillbringat i stugan. Vi håller på med att ta bort den gamla lilla skruttbryggan som ni ser nedan och bygga en större.


För att ens kunna börja så var vi tvungna att lasta över allt virke i vår lilla eka. Bara detta är ju ett helt företag i sig men vi är ju vana så det går bra. Niklas är så duktig på att balansera allt i minsta detalj, det har bara hänt ett fåtal olyckor genom åren, haha. Med tanke på att vi forslat över kyl och frys, dubbelsäng, stora glaspartier, ytterdörrar you name it.....! så börjar vi bli ganska vana vid det här laget. Grannarna på fastlandet har nog fått sig några goda skratt ibland bara men det bjuder vi på! Hellre köra 1 gång än 3 gånger!


I torsdags började i alla fall byggandet...


...och solen sken så fint.


Alla stolpar är nedslagna och reglarna börjar monteras.


Bra att vi har svärfar till hjälp, tack Göran!


Sen går det snabbt att skruva fast trallen.


Vilken skillnad det blir! Då bryggan inte är helt klar så visar jag slutbilden vid ett senare tillfälle. Det ska upp lite staket och annat.


Nu vill jag bara flytta ner däckstolarna och slappa tillsammans med nya numret av Lantliv!
Det kallar jag semester!
KRAMAR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna