lördag 7 juli 2012

Nissens äkta bröstkarameller!

Hej! 
Hoppas ni har en fin sommar allihop för det har jag. Nyligen kom vi hem från Göteborg där vi bland annat strosat runt i Slottsskogen, gått på Madonnakonsert och mycket annat kul som hör semestern till. Något som jag uppmärksammade på vår lilla tripp var att jag såg sådana här trevliga vattenskålar lite varstans i Göteborg. Jag tycker vi ska börja ställa ut vatten till de Västmanländska hundarna också!!


Jag hade tänkt lägga upp lite bilder från konserten men här ska vi ju mest prata inredning så det får bli en annan gång. Konserten var i alla fall skitbra fast Svenska publiken var urtråkig och stel... Från det ena till det andra så hade jag nu tänkt att visa er mitt senaste auktionsfynd. Det är denna fina karamellburk från Örebro bleckemballagefabrik! 


Jag fick veta av en dam på auktionen att om det är en stämpel på burken så är den tillverkad innan 1937, vilket denna hade. Kul! Nissens äkta bröstkarameller - så gulligt!


Undrar i vilken affär burken har stått i?! Jag önskar att den kunde tala om vad den varit med om de senaste 80 åren!


Det blev kärlek vid första ögonkastet kan jag säga. Jag skulle ha denna burk till vilket pris som helst (nja nästan i alla fall) och till slut blev den min! Den kommer stå på en hylla uppe mot taket i sommarstugan. Längtar efter att få ta dit den och ställa den på plats! Tänk vad en sådan liten grej kan göra mig LYCKLIG!! 


Är ni lika konstiga som jag??
KRAMAR

4 kommentarer:

 1. Är lite avig på din underbara burk ;o)
  Ha en finfin söndag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 2. Suuuuuuuuupercharmig burk!!! Såååå fin!! Och vad häftigt med vatten till hundarna:)) Ang. din fråga om recept, vad kul att du gillande maten, lägger ut recepten på bloggen då det var fler som frågade om det:))

  Kraaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Ja avis blir jag allt,dels på burken dels för att JAG inte kan kolla in o köpa sånt så mycket längre...har ju rensat vår stora lägenhet o flyttat permanent till stugan nu så det kommer ej plats tyvärr...Men lite gobitar har jag allt kvar :) ha det bra/ Gunilla

  SvaraRadera
 4. Ja, nog är jag lika konstig för jag hade också gjort en hel del för att få den burken..

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna