fredag 4 maj 2012

Bilder från bröllopet

Hej!
Då var det helg igen, jätteskönt tycker jag trots att det bara varit kortvecka, borde ju skämmas... Sitter framför tv:n och myser medan min kära man är ute och träningscyklar. Sen blir det film, vi har hyrt Simon och ekarna. Jag har hört att den ska vara såå bra så den ser jag fram emot! Imorgon ska vi iväg till Västerås och handla grill samt vidare till Stockholm och köpa en förbränningstoalett till stugan. Mer inlägg om denna kommer framöver. Idag hade jag tänkt att bjuda er på lite bilder från bröllopet.

Det är så kul att sitta och pyssla med fotocollage, jag måste lära mig allt om photoshop tror jag. Dessa bilder är dock inte redigerade mer än att vissa har blivit svart/vita. Nu ska jag fortsätta med att fixa en fotobok med  de finaste bilderna från bröllopet.


Är det någon som har något tips på fotoredigeringsprogram förutom photoshop och photovisi så får ni hemskt gärna berätta för mig. Nu önskar jag er en fortsatt fin kväll!

KRAMAR


6 kommentarer:

  1. Underbara bröllopsbilder du visar!

    Jag använder PhotoScape som laddas hem gratis från nätet och det tycker jag är lagom avancerat. Men långt ifrån Photshop förstås.

    Ha en bra helg från Loo!

    SvaraRadera
  2. Hallå där!

    Åh va fina ni är!
    Stort GRATTIS!
    Ser ut som om det blev en jättefin dag för er!
    Kul att äntligen vara fru! =)

    Ha det fint!

    Kram Liza

    SvaraRadera
  3. Så jättefina bilder Anna! Visst är det en lyckansrus man går i en sån dag...hur var den filmen,Simon o ekarna? Har tänkt länge att den ska jag se men ej blivit av än...Ha en fiin lördag / Gunilla ♥

    SvaraRadera
  4. Åhh vikket fint par!!,jag tänker 60tal fantastiska bilder undrar om ni kan slita er från fotoboken sen? Bilen var ju inte heller fel,vad är det för en?
    Kram från Pia i Dalsland!

    SvaraRadera
  5. STORT JÄTTEGRATTIS !
    Jättefina bilder och vackert brudpar!

    SvaraRadera
  6. Åh så fina ni var! MEGAGRATTIS!!!!
    Ha en fin lördagseftermiddag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna