torsdag 26 april 2012

Tjuvtitt på bröllopsbilder

Hej!
Hoppas allt är bra med er! Nu kommer en liten förhandstitt på några bilder från vårt bröllop. Ååå vad jag skulle vilja uppleva denna dag en gång till. Men kommer aldrig mer att planera en sån stor fest igen tror jag. Det tog MYCKET mer tid  och kraft i anspråk än vad jag någonsin hade kunnat drömma om. Ett tips till alla är att ta den uppskattade tiden *5 så är man nog i hamn. 


Det låter kanske som att jag är missnöjd på något sätt men det är jag VERKLIGEN inte. Jag vill bara vara ärlig och säga att det är INTE LITE att fixa med. Man ska tänka på allt och allt måste klaffa. Sen kan man väl sänka sina ambitioner en aning kan jag ju tycka men det gjorde inte vi ;o)


Dessa tre bilder är de enda vi fått än så länge. Vår fotograf håller på att gå igenom allt material så det tar ju lite tid då det togs ca 700 bilder. Alla ska ju naturligtvis inte redigeras men det ska grovsorteras och brännas över på skiva. Åååå vad jag längtar tills jag får sätta mig ner och beställa en fin fotobok från denna dag.


Tusen tack Annicka för att du ville vara med på vår dag och fota oss in i evigheten!

KRAMAR

9 kommentarer:

 1. Åhh så fin du va (är)jättefin;)
  Underbar bukett också .
  Ett stort grattis och lyckönskningar till er .
  Ha de så himlans bäst.
  Kramar Anette

  SvaraRadera
 2. Helt underbart foto på dej ! Förstår att det har varit mycket att stå i, men så gör man det väl bara en gång..
  Sänder er de varmaste lyckönskningar !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 3. Så otroligt vackert! =) Verkligen en proffsig fotograf som tagit bilderna, förstår att du ser fram emot att se resten!!!

  Förstår också att det är mycket att planera och fixa inför ett stort bröllop. Jag tycker liksom att det var väldigt mycket när det skulle fixas till min dotters dop...

  Kram

  SvaraRadera
 4. Oj oj oj vilken faaaantastiskt fin brud, så fin klänning och frisyren, drop dead!!! Och så vacker bukett, allt är verkligen perfekt!!! Och nog minns jag allt jobb inför mitt eget bröllop, pust!!!!

  Kul att du vill dela med dig!!!

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Ååååååååååååh! Stort, stort grattis! Och en så otroligt vacker brud. Visst är det mycket att fixa med ett bröllop, men det är ju också en fantastisk fest. Jag vara också jättenöjd med vår bröllopsdag men kände efteråt att det var rätt skönt att det var över eftersom det var så mycket att tänka på innan :)
  Jag förstår att du är nyfiken på bilderna, det är ju så kul att bläddra i den där fotoboken och drömma sig tillbaka ibland :)

  Stor kram
  Sofia

  SvaraRadera
 6. Grattis till bröllopet. Så fin du var! Kan tro att du längtar till att få titta på alla bilder. Det skulle jag ha gjort.
  Enligt planen ska vi slå till nästa sommar efter 16 år. : ) Bättre sent än aldrig eller vad säger man.

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 7. Grattis, oerhört fin du är!!
  Älskar klänningen och brudbukettens färg.
  Så vackert!

  Kram Helena

  SvaraRadera
 8. Jösses, så grann du är där på bilden.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 9. Åhh va fin du är! ett stort Grattis till er båda..ha en fin helg..kramis / Gunilla

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna