måndag 31 oktober 2011

40 000 besökare firas med tända ljus!

Hej!
I helgen som var så besökte vi den mysiga inredningsbutiken Vitt & vackert i Ludvika. Den kan jag verkligen rekommendera! Det är en ganska liten butik men hon har såå mycket fint därinne så man vill ju ha allt! Så har ni vägarna förbi så kika in i denna fina butik!


Det som fick följa med mig hem var bland annat detta fina fat från House Doctor. Visst blev det fint?? Synd att jag inte har något Rönnbärsträd för då hade det passat fint med lite röda rönnbär som dekoration tycker jag. Ikväll kommer bloggen att passera 40 000 besökare så det firar jag med min lilla ljusbricka.


Det stora blockljuset kommer från Partylight och är så fint för hela pelaren lyser. Det är någon ny innovation som de hittat på, and I like it! Ljuset heter GloLite och säljs styckvis eller i trepack för 549 kr. Kanske inte det billigaste ljuset men det blir ju sååå fint! 


Vill passa på att tacka för att du kikat in till mig och tack för alla trevliga kommentarer under året. Nu kör vi vidare! 
KRAMAR

3 kommentarer:

  1. Grattis till 40 000 besökare, så kul!

    Jag firar ett år som bloggare med en utlottning, kika gärna in och anmäl dig om du vill!

    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Det är ju helt sjukt mycket. Hur lyckades du med det? Kramis
    Å Grattis såklart!

    SvaraRadera
  3. Vilken mysig bricka, blev jättefint!
    Och det där ljuset blev jag sugen på sist jag va på party men blev lite snål...!

    Grattis till alla besökare!

    Ha det bra!

    Kram Liza

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna