lördag 1 oktober 2011

Tidningsbudet måste ha varit onykter

Hej!
Igår morse vid 06.00 när jag satt och åt frukost så hörde jag en ENORM snäll utanför vårt hus. Jag tänkte konstigt nog bara "oj vilken smäll det där var" (var nog lite trött i mössan). Ville inte gå ut och kika då Elin lekte på sitt rum och jag satt i morgonrocken. När jag sedan kom tillbaka från dagis vid 7.00 så märkte jag vad som hänt, tidningsbudet hade kört in i vår mur!


Jag skulle hemskt gärna vilja veta hur det hela gått till. Brevlådan var vriden 90 grader, en mursten var sönder, jord låg på gatan och många plattor har förskjutit sig och skapat stora hål i muren. Jag har dock lyckats få tag på chauffören och han har erkänt samt att han vill gottgöra oss så det var ju positivt. Glömde dock fråga honom hur han lyckades med detta samt hur hans bil ser ut. Det kan inte heller vara en vacker syn!


Ja ja nog sagt om detta nu vill jag bara säga några goda ord om butiken Design and country house som jag nyligen besökte. Den ligger i det nya köpcentret i Västerås och affären är helt underbar! Stooor och jättefin inredning! Rekommenderas!


Vet inte om min kära Sambo tycker det, men huvudsaken är ju att jag tycker om affären, haha. Anna, som är ägaren har även en underbar blogg som ni hittar här. Skulle era karlar bli en aning uttråkade så finns ju vuxendagiset Claes Ohlsson inte alls långt därifrån.


Ha det så bra!
KRAMAR

3 kommentarer:

 1. Hej Anna det bara strular med blogger går ju ej att kommentera,får se nu då...Oj vikken smäll det måste vart då,tur han erkände då! Oj vikken trevlig affär tack för tipset...Kramis Gunilla

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Han kanske hade varit ute kvällen innan?! : ) Eller inte riktigt vaken.
  Är det sambon på bilden? Han ser verkligen road ut.

  Ha en skön söndag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 3. Ojdå.. men varför stannar man inte o säger till när man gör nåt sånt....?

  Åh så mycket fint!
  Hihi jaa sambon ser måttligt road ut! =)

  Ha det bra!

  Kram Liza

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna