fredag 6 april 2012

Bröllopschoklad från Åre Chokladfabrik!

Hejsan!
Ja nu förstår jag att ni måste undra vart jag har tagit vägen någonstans. Först hade jag tekniska problem med att få över bilderna när jag skulle blogga och då väljer jag hellre att inte skriva något alls. Bilderna gör sååå mycket mer! Sen när det väl fungerade så har det varit så hektiskt med allt. Vi gifter ju oss nästa lördag och det har varit huuur mycket planerings som helst! Jag känner att bloggen har fått backa undan lite men nu är jag på spåret igen!


Vi var ju på semester i Åre förra vecka och då passade vi på att besöka chokladfabriken såklart. Vi var där mer än en gång kan jag säga men det var ju blåst och regn hela veckan så det gjorde inte så mycket. Vi provsmakade både det ena och det andra men vi fastnade för denna lilla tryffel!


Det är tryffel doppad i mörk choklad och våra initialer är skrivna för hand med ljus choklad ovanpå. De var så tillmötesgående och det kändes som att de kunde fixa allt! Till kaffet blir det nog bäst att ha en lite mörkare choklad när man just ätit en efterrätt. Eller vad tror ni?


Vi fick med oss allt hem (de behövde fyra dagar på sig att fixa allt) så vi hade verkligen tur och slapp betala dyr frakt. Jag tycker det gör så mycket att man får chokladen i fina kartonger. Det känns lite mer lyxigt när det är sidenband och annat som tillhör.


Ja äkta GOD kärlek skulle jag vilja säga! Ni som inte varit in till Åre chokladfabrik måste svänga in där om ni har vägarna förbi. De har mycket godsaker man kan smaka på, haha.


Kanske bra att jag inte haft tid att blogga för annars hade jag väl lagt ut all info om bröllopet och festen och då skulle det ju inte bli någon surprise (för er som är bjudna) direkt! Nu har vi/jag i alla fall avslöjat denna lilla godbit. Den ska ligga i en liten presentask (från Panduro Hobby) med gröna olivband runtom. Kanske hinner med att visa er denna sen.


ÄLSKAR DIG NIKLAS!
KRAMAR


4 kommentarer:

  1. Skuttar in och önskar dig en riktigt fin påskafton!!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  2. Hoppas nu inte att ni tjyvätit av chokladen innan själva festen =))
    Åre får ett besök av oss nästan varje sommar när vi är uppe i vår Jämtlandsstuga..

    Maidi

    SvaraRadera
  3. Grattis Fru Anna!

    Nu vill jag ha en bildkavalkad!
    Kramis

    SvaraRadera
  4. Åh så roligt att ni ska gifta er! Chokladen ser ljuvligt god ut! :)

    Ha en bra måndag!
    Kraam Jenny

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna