onsdag 14 mars 2012

Inbjudningskort från Calligraphen


Hej!
Idag tänkte jag visa er våra inbjudningskort som vi skickat ut våra gäster till bröllopet. Vi har ett olivgrönt och cremevitt tema på bröllopet.  Dessa färger tyckte jag passade så bra nu på vårkanten och så är det färger som har med naturen och göra, I like! Dessa inbjudningskort är beställda hos Calligraphen om det är någon som undrar. De har sååå mycket fint där. Jag kan verkligen rekommendera denna sida!


Dagarna bara går och går så jag hinner inte riktigt med. Vi har mycket kvar som måste fixas... Vi har bland annat ingen "fotograf" än men väntar man tillräckligt länge så kanske någon dyker upp av sig själv, ha ha ha.


Från det ena till det andra så hittade jag min första Tussilago igår, den 13/3. Nu är våren här på riktigt! Jag såg även tranorna komma tillbaka och "sopbilen" var ute och sopade på gatorna. Härligt!!


Har ni sett några vårtecken än??
KRAMAR

4 kommentarer:

  1. Hej Anna! Vilka fiina kort..åh inte så långt kvar nu då,pirrigt eller! Japp har serr snödroppar men inga tussisar än :)) Kramis Gunilla

    SvaraRadera
  2. Åh vilken fin inbjudan:-)
    Spännande..inte alls långt kvar!!!

    Härligt med vårtecken, man blir sååå glad & pigg:-)

    Må så gott
    Kraaam Susanne

    SvaraRadera
  3. Jättefina inbjudningskort och ja nu har verkligen våren börjat visa sig..

    Maidi

    SvaraRadera
  4. Snyggt! Min lillasyster ska gifta sig i sommar och har samma färgtema :)

    /F

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna