lördag 25 februari 2012

Hemmagjord brudbukett

Hej!
Hoppas allt är bra med er alla! Idag tänkte jag att jag skulle visa er ett prov/förslag på brudbukett. Jag har en underbar vän som hjälpt mig att sätta ihop denna. Egentligen skulle det vara vita pioner men det är så svårt att få tag på dessa nu gör tiden så det blev vita stora rosor istället. Till denna bukett är det fem stora rosor, hjärtan på tråd och tre stora blad som vi vikt ner. Eller hur blev det fint! Tack fina Carolina!


Sen gjorde vi en liten blomma också. Denna ska Niklas ha i sin kostym och Elin ska ha en likadan i sin lilla hand (om vi nu väljer att ha denna kombination av blommor). Vad tycker ni? Blev det fint? Eller han ni kanske några andra förslag på blommor. Jag vill dock helst ha i vitt och grönt, alla tips är hemskt välkomna!


De stora bladen ser ut som hjärtan när vi vikt ner dem och hjärtan på tråden symboliserar ju lite kärlek tänkte vi. Vi provade med murgröna också men det blev inte riktigt lika bra i denna kombination. Herregud detta är inte det lättaste, men hur kul som helst att arbeta med blommor!


Tiden går såå fort, snart bara sex veckor kvar! Idag har jag varit på Panduro Hobby och handlat material till bordsplacering och goodie bags. Vi får se om jag visar er sedan... jag vet ju att folk som kommer på bröllopet läser min blogg så då blir det ju ingen överraskning.

KRAMAR

8 kommentarer:

  1. Halloj Anna
    Jättefin bukett ni gjort ,helt underbar:)
    Härliga rosor .
    Ha en fin kväll.
    Kramen Anette

    SvaraRadera
  2. ...Från hjärtat,jättefin bukett♥ När blir bröllopet? kramis Gunilla

    SvaraRadera
  3. Sååå fin bukett..:)

    Stoor kram Susanne

    SvaraRadera
  4. Den var jättefin men jag har en liten egen favorit som min syster som äger Blommon vid torget i Skbg gjorde under hennes utbildning. Den går i vitt och grönt, rosor och murgröna har jag för mig. Sen är den formad som en hjärta som liksom hänger ner lite. Den är sååå fin! En annan favorit är den som Marit har lagt upp på sin blogg...
    Hoppas du blir nöjd med ditt val, oavsett vad det blir!:)

    Kram Theresé

    SvaraRadera
  5. Men ojoj vilken jättefin bukett...

    SvaraRadera
  6. Åh vilken ljuvlig bukett! :) Såå vacker.

    KRAAM Amanda

    SvaraRadera
  7. Ååååh så himla vackert!!! Jag tycker att ni gjort jättefina val!!! Så fint med de vikta bladen!!! Ett förslag om ni vill tillföra något extra är att ha en ståltråd med några pärlor som löper över buketten, suuuuperelegant:)))

    Stöööööörsta kraaaaaaaaaaaamizen aka

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna