tisdag 20 september 2011

Lampinköp och lampflytt

Hej!

Fortfarande febrig här hemma, men man får se det positivt att man har mycket tid att fundera ut hur man vill inreda här hemma. Tänkte visa er mitt senaste lampköp som jag är sååå himla nöjd med.

Tadaa!
 Märket är By Rydéns och jag bara älskar den. Det tog dock sin lilla tid att fiffla ihop alla delar, men slutresultatet blev kalas. Den sitter inte på rätt ställe just nu, jag hängde bara upp den i första bästa krok då jag ville sätta ihop den så fort som möjligt (typiskt mig).


Vi kommer ta ner denna vita lampa med spjälor (bild nedan) och sätta upp "bollen" istället. Det kommer bli såå mycket bättre.


"Spjällampan" får således flytta in till sovrummet (bild nedan) för lampan som nu hänger där har jag sålt. När tid finnes så ska även detta rum så sin behövliga makeover, men vi börjar så sakteliga med lite lampflytt.


Nu ska jag drömma vidare här hemma.

P.S Missa inte utlottningen av ett signerat exemplar av Leilas nya cupcakebok hos Fiffiga systrar. D:S

KRAMAR

7 kommentarer:

 1. Så kul att förändra lite mellan varven!
  Ha en finfin kväll!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 2. Haha..du e rolig du..trots att du är sjuk så håller du på fixar & planerar, lite kvinnligt kanske..;) Blir jättefint med lamporna tror jag:)

  Jag har beställt texterna från en webbutik som heter perlan living!

  Krya på dig
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Väldigt snygg lampa eller lampor bör jag ju skriva!
  Hoppas du snart kryar på dig och du vilken underbar header du har fått till, så fin!!

  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Wow vilka läckra lampor!!! Jättefina!!! Bra köp och smak!! Vill jättegärna få se dem på rätt plats i rätt rum sen :)) Hoppas ni kryar på er där hemma!!!

  Stooooor krya-på-er-kramiz aka

  SvaraRadera
 5. Skitläcker! Det är kul att flytta runt saker hemma ibland. Även om man har en "gammal" sak och ger den ett nytt ställe kan det ju bli som nytt :)

  Hoppas att du snabbt kryar på dig!

  Jag önskar dig en härlig dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag har en fråga ang lampan med fjärilarna som jag blir glad om du svarar på. :) Ung hur lång sladd är det till den? Vi skulle vilja ha den över matbordet som står ca en meter från uttaget i taket. / Mattias

  SvaraRadera
 7. Som svar till Mattias från 23:e jan 2012 så vill jag säga att det är en ganska lång sladd, ca 1 meter i alla fall. Jag måste göra en uppskattning bara då vår lampsladd är förkortad då den hänger nära taket och sladden ligger ihoprullad i själva kåpan. Hoppas detta är till en liten hjälp. Mvh Anna

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna