söndag 11 september 2011

Första bilderna på Elins rum

Hej!
Nu kommer de första bilderna på Elins rum. Håller fortfarande på att mixtra med gardiner, kuddar och mattor. Vet inte riktigt hur vi ska ha det men vill visa vilken färg det blev på väggarna i alla fall. Har satt upp två rosa blommor från IKEA för att göra det lite mysigt och flickigt.


Det är en slags ljus grön färg på väggen. Första gången Niklas såg rummet så tyckte han att det såg finskt ut... någon som förstår hur han menar?? Hur som helst så har han vant sig och tycker det blev en skön och behaglig grön färg (I knew it!). Det är ju ett barnrum så lite färg måste det ju vara. 


Satte upp ett par vita panelgardiner tidigare men det såg så vuxet ut. Hittade dessa på Jotex och det blev ju helt ok tycker jag, kanske lite röriga men det är ett bra ombyte. När väggen är enfärgad så fungerar det med gardiner med lite liv i.


Om ni inte kommer ihåg hur det såg ut innan så får ni se en bild nedan. Tycker ni det blev bättre?


Nu ska det inhandlas en garderob och sedan ska väggstickers upp på väggen plus lite annat pyssel, sen är det klart. Sen ska jag gå vidare med nästa projekt - tapetsering och målning utav sovrummet. Har redan förälskat mig i en tapet, visar er sen.

KRAMAR

4 kommentarer:

 1. Vad flickigt och sött det blir och vad fint med några tavlor och annat på väggarna sedan.
  Kul att inreda rum!

  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Så mysigt!
  Längtar efter att få börja inreda vårt barnrum så småningom, massor av ideér i huvudet, men jag har inte bestämt än hur det ska bli... Alltid kul att få inspiration hos andra!

  Ha en fin kväll, kram Maria

  SvaraRadera
 3. Åh vad fint ni gjort det!Jättefina blommor på väggen. Där kommer Elin trivas...Ha en bra dag Kramis Gunilla

  SvaraRadera
 4. Jättefint med lamporna - riktig prinsess-belysning!
  Kul med massa hemmaprojekt tycker jag och jättespännande att följa med på andras!
  Jag ser fram emot det färdiga resultatet!
  Hej från Loo

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna