lördag 23 april 2011

Glad påsk på er!

Hej!
Har varit fullt upp med jobb hela veckan men nu är det lugna gatan i form utav ledighet. Har inte önskat er en glad påsk än så det måste jag ju börja med. GLAD PÅSK!!!

Måste bara visa er vad jag fick av min kära arbetskamrat i torsdags. Är det något som man blir glad av så är det väl ändå sådana fina gester! Ett påskägg fullt med godis och en lapp där det står "Tack för att du finns". Sen hade hon gjort marsipanfigurer i en liten kopp som skulle symbolisera min familj. Jättegulligt! Tack snälla Carolina! 


Idag har det varit en alldeles underbar dag! Vi hade lite knytis ute hos min bror och hans familj idag med jättegod påskmat. Som julbordet fast godare måste jag nog säga. Det gjorde så mycket att kunna sitta ute och äta i det fina vädret också!


Till efterrätt blev det bland annat kladdkaka med grädde och färska jordgubbar. Mums vad gött det var! Tur att jag cyklade ut till dem så jag kunde äta lite extra :-) Ja ja, är det påsk så är det! Visst ser det somrigt ut? Längtar tills man kan köpa färska svenska jordgubbar här hemma!


Efter middagen var det bara att gå och lägga sig i solen och njuta...i alla fall ett litet tag...för vår lilla dotter lärde sig att gå igår, så nu är det full rulle. Som om det inte var det redan! Det är så kul att se henne in action för hon är sååå stolt över att kunna gå själv.


Tack alla för en trevlig dag idag. Imorgon väntar ytterligare en härlig dag, fast då uppe i stugan. Ska göra klart inför sommaren hade vi tänkt.

KRAMAR

3 kommentarer:

  1. Åhh va skoj att hon börjat gå:)
    Kan tänka mig att det är full fart då..;)

    Ser uunderbart gottt ut..vi ska äta lite Påskmat idag här hemma har vi tänkt..jag är inte så pigg..förkyld/allergisk?!?..så igår blev det en vilodag för mig..:( Mår kanske liiite bättre idag.

    Ha en härlig dag i stugan
    Kraam Susanne

    SvaraRadera
  2. Ha en fortsatt härlig påskhelg!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  3. Såå gott med kladdkaka, grädde och jordgubbar. Det får det nog bli idag när vi ska fira lite. Ha en fortsatt skön helg. :)) Kram

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna