måndag 21 februari 2011

Nu är vintern borta!

Hej!
Hoppas ni haft en fin helg! Själv har jag haft en riktigt skön sådan och bara laddat batterierna. Jag har i och för sig städat bort allt som har med vintern att göra så nu är jag verkligen redo för vår! Igår kväll åkte julgardinerna bort och även allt annat rött här hemma. Kanske lite sent att städa bort julgardinerna i slutet av februari? Har ni städat bort allt juligt eller vintrigt än?


Så nu börjar det så sakteliga bli ljusare färger här hemma. Ser nu i skrivande stund att det blir snyggare utan de där omtagen runt längderna...måste fixa.


Jag fick även tillbaka min kära komatta i förra veckan. Jag tyckte det var dax att skicka den på kemtvätt! Ni ser nog en liten skymt av den. Trodde det skulle gå på en förmögenhet men det blev "bara" 350 kr!


Ja visst kan man skymta den murade grillen där ute! Jag läääängtar! Vi grillar så ofta vi kan på somrarna...


...både i huset och i stugan. Detta kort är från i somras, sitter och drömmer mig bort.... De säger ju att har man haft en vintrig vinter (som vi verkligen haft) så får man en somrig varm sommar. Hoppas det stämmer! Nu vill jag ha sol, sol och sol!


Nu ska jag passa på att hänga lite tvätt medans lillskruttan fortfarande sover, för nuförtiden är det inte en enda lugn stund här hemma. Ha en fortsatt trevlig måndag!
Kramar

16 kommentarer:

  1. Vilken vacker fönsterlampa ni har! Min skrutta vill inte sova så mamma trotsar med att blogga så får hon leka själv;)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej på dej! Så trevligt att du tittade in till mig och lämnade en liten hälsning, så att jag hittade hit! Det är alltid så trevligt med nya bekantskaper här i bloggvärlden.
    Tänk vad man kan förändra ett rum med tyger, - ditt vardagsrum blev verkligen vårfräscht med de vita gardinerna! Men allt har sin tid, och framåt första advent kommer du tycka det är riktigt mysigt att få sätta upp de andra igen, hihi!
    Önskar dig en bra start på den nya veckan!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera
  3. Så ljust o fräscht det blev!

    Hoppas din veckostart blivit bra!
    Kram Annica♥

    SvaraRadera
  4. Jisses, tog du bort julgardinerna igår!!
    Du är för rolig du, hade jag haft mina kvar så länge tror jag att jag fått mardrömmar om tomten..*ler*.
    Din grill och verandan ser fantastiskt fin ut där vid vattnet. Kan nästan känna värmen som bilden utstrålar, jättefint.

    Kram Tina

    SvaraRadera
  5. Vad fint det blev med de vita gardinerna! Vilken förändring det kan bli.
    Köpte ju nya ljusa här efter jul.
    Underbar lampa i fönstret och även över bordet!!
    Vilken altan och man riktigt känner grilldoften;)

    Kram Helena

    SvaraRadera
  6. Åh så fint ner ser ut att ha det :) Älskar vita ljusa gardiner!!
    Kram Emilia

    SvaraRadera
  7. Sååå ljust och fint det är, riktigt vårigt:)
    Underbar komatta, var har du köpt den? Skulle sååå gärna vilja ha en sån jag också:)

    Ha en skön kväll
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  8. jag gjorde det samma i helgen. nu åkte dom vita klädslarna på soffan igen. Härligt! Tror även att våren kommer till helgen!

    Det ser jag fram emot!

    Kramis från Fräknis!

    SvaraRadera
  9. Hej! Vad kul att du hittade till mig. Helt ok att du lägger till mig på din lista. Jag blir bara glad för det.

    I Fagersta har jag varit mycket när jag var liten, då min farmor & farfar bodde där. Om jag inte minns fel så hette gatan Engelbrektsvägen....25 kanske....

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  10. Hej
    Kul att du hittade till mig:)
    Julsakerna försvann efter nyår och har inte mycket vinter kvar lite ute dock.
    härligt det ser ut med grillen
    kram
    sandra

    SvaraRadera
  11. Hej!Tack för att du tittade in till mig o min trädgårdsblogg!Du ser ju ut att bo super mysigt!Blir ju härligt att få anlägga en trädgård i så fin miljö sen när tid ges!Jag har oxå en kohud.Lägger ut den i snön några timmar med pälsen neråt sen blir den fräsch igen.Brukar göra så med fårskinn oxå!
    Hälsn.Helena

    SvaraRadera
  12. hej jag är ny följare på din fina blogg..kramis semlan

    SvaraRadera
  13. Så fint du har det! Riktigt fint med de vita gardinerna! Mina julsaker åkte bort efter nyår. Jag blev trött på det! =)

    Ha de bra!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  14. Nämen hur liten är världen? Bor du granne med huset där jag var mycket som barn?!? Åh jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på alla fina minnen från farmor & farfar. OM du har lust någon gång så får du gärna maila mig ett foto från deras hus, ditt hus och gatan. Vore såååå kul att se.

    Varm kram/Heléne

    SvaraRadera
  15. Hej Anna! Vilken jätteskillnad det blev med de ljusa gardinerna i vardagsrummet, blev genast mycket vårigare/somrigare!! Och tack för tipset om sticklingar i kesoburkar, det kniper jag rätt av, haha. Man kan ju använda andra små plastbuttar också som köps i mjölkdisken, perfekt ju :)) Keldasåser odyl. Och vilken skillnad det blev efter städningen i tvättstugan, wow!!

    Ha en jättefin tisdagkväll!

    Kraaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  16. Tänk om man kunde få vår så fort man tog ned julgardinerna.. då hade jag haft vår sedan 3 januari...! Det vore något det!!

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna