måndag 28 februari 2011

Kossan hittade jag på grönbete

Hej!
Idag har det varit en dag full av besök och fika. Jättetrevlig dag. Imorgon är det dags för mig att börja jobba igen efter ett års föräldraledighet, kan inte förstå hur snabbt tiden går. Men det ska bli kul att komma ut i arbetslivet igen och träffa mina arbetskamrater. Får se hur mycket jag kommer ihåg, men det ska nog inte bli några problem.

Gick runt i huset idag och letade efter Elins sparkdjur. Hittade den i vardagsrummet vid våra växter. Blev så full i skratt då det såg ut som den var ute på grönbete. Den väntar nog på sommar och grönt gräs, tror ni inte?


Jag längtar i alla fall till sommaren. MYCKET! Det har i alla fall blivit mildare ute så jag kan nog gå till jobbet utan termobyxor och långkalsonger imorgon. Långkalsonger (?) usch vilket fult ord, tror jag föredrar att säga underställ istället...

Har just plockat ut ett par limpor ur ugnen. Håller på att förbereda inför morgondagens Lingon & Blåbärsparty som jag ska ha på kvällen. Ska bli spännande att se deras nya kollektion. 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
KRAMAR

6 kommentarer:

  1. Lycka till på jobbet! Kan ta ett tag att komma in i det igen.

    Kul med klädpartyt. Jag köpte en del till barnen när de var mindre av det märket.

    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Lycka till på jobbet.Kan ju ta ett tag innan man är inne i allting.Åååå vad skoj med klädesparty.Hoppas att det blev en lyckad kväll....Ha nu en skön dag kram Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Lycka till på jobbet! Förstår om det känns pirrigt när du varit hemma så länge.

    Kramis (gullig kossa förresten)

    SvaraRadera
  4. Haha gud vilket sött sparkdjur hon har Elin!

    Förstår att ett år som mammaledig går otroligt fort, och att det är pirrigt att börja jobba igen. Men det går säkert jättebra!

    Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Hej Anna!
    Hoppas det gick bra att jobba. Jag tyckte det var jobbigt att lämna mina älskligar först men blev sååå bra. Skönt att få tillbaka lite vuxenliv och egentid.
    Vilka trevliga drinkar du visade i förra inlägget. Tänkte mig älsklingen i härliga badbraller serverandes mig dessa medans jag ligger och njuter av solen i solsängen...hihi inte helt fel faktist, men ganska långsökt!!;).
    Ha en bra dag, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  6. Hihi vilken söt liten kossa med horn o allt! =)

    Ha det bra!

    Kram Liza

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna