söndag 6 februari 2011

Fredagens goda mat

Hej!
Hoppas ni alla haft en skön helg!
Ja då var man människa igen. Herregud, föräldralediga mammor ska inte vara ute och festa så hårt! Haha, ja men då har jag tagit igen de fester jag missade när jag var gravid. Usch vad dåligt jag mådde igår! Inte värt det - överhuvudtaget. Men det var jättetrevligt och tack för den underbart goda maten Carolina!
Till förrätt fick vi denna underbara toast med cheddar, valnötter, äpple, honung m.m.


Till huvudrätt serverades det penne med pastasås gjord på parmaskinka, vitlök, chili, krossade tomater och grädde. Det var riktigt gott. Måste fråga henne om receptet!


 Till efterrätt blev det vaniljpannacotta med bär och en chokladbokstav A som i Anna. Det är ju inte för inte som hon ska vara med i halv åtta hos mig i höst!


Imorgon blir det en skön dag med promenad och lunch ute tillsammans med andra mammor. På tisdag ska jag iväg och lämna blod för första gången. Jag börjar redan bli lite nervös men det är det värt för den goda sakens skull. Är ni blodgivare? Hur känns det? Blir man yr och trött efteråt?
Ha en fortsatt trevlig kväll.
Kramar


8 kommentarer:

  1. Hej, har precis ätit min kvällsmat. Men pannacottan hade nog kunnat slinka ner. Den ser jättegod ut. Det här med att festa är jag inte heller så bra på, har insett att det inte är värt att dagen efter blir lidande. Men kul måste man ha ändå...

    Ha en bra start på den nya veckan, kram Tina

    SvaraRadera
  2. Hej Anna!
    Vad gott det ser ut! Vad kul att din kompis ska vara med i halv 8 hos mig:)

    Vilken god gärning att lämna blod..det har jag inte vågat göra, är så rädd för sprutor:)

    Ha en trevlig kväll!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  3. Åh vad gott det ser ut :) Låter som du haft en riktig kanonkväll! Men usch ja, så där dåligt är inte riktigt värt att må... känner igen det där ;)

    Kramkram

    SvaraRadera
  4. Hej igen!
    Åh vad duktig du är :) Man kommer ganska långt med ganska lite medel tycker jag, bara man kommer in i nya rutiner :) Hur lång är halvvättern?

    Kommer fortsätta titta in här med, jättemysig blogg och så är det roligt när man kan inspirera varandra :)
    Kram Emilia

    SvaraRadera
  5. Hej Anna! Vad lyxigt med trerätters, härligt att få svira lite som småbarnsmamma fast utan skallebanket dagen efter då såklart;)

    Vår dotter är 9 månader så då är de ju nästan jämngamla!

    Kram kram

    SvaraRadera
  6. Så gott! Desserten blev jag genast toksugen på så här på morgonkvisten :)

    Ha en alldeles underbar måndag!
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  7. Åh det såg ju jättegott ut och mysigt att få ha en trevlig kväll med gott sällskap, man behöver det även om man kanske inte mår helt 100 dagen efter ;o)
    Ha en finfin dag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  8. var det inte i boken "En lifftares guide i galaxen" eller vad den nu hette som man kunde ta ett dagen-efter piller innan man festade. Man slapp inte baksmällan, nej då...man vara bara bakis dagen INNAN man festad. Vore det något?
    Kram

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna