onsdag 23 november 2011

Igår var jag på kransbindarkurs!

Hej!
Igår kväll var jag på kransbindarkurs hos Floristutbildarna i Västerås tillsammans med några kollegor till mig. Gissa om det var kul! Det hela började med att vi fick sitta och se på när en lärare band en krans och sen skulle vi försöka göra likadant. Vi band buxbom och "fingran" kring en halmkrans med hjälp utav ståltråd.


Vi band en stor och en liten krans som skulle bli en dörrkrans respektive advents/bordskrans. Alla var så koncentrerade så det var alldeles tyst i lokalen, till och med jag var tyst, haha.


Här ser ni resultatet på mina kransar. Jag gillar ju lite mer naturtrogna färger så jag valde bort de färgglada dekorationerna. Det var sååå kul att gå runt och se alla olika varianter när alla var klara.


Ikväll åkte jag hem till min svärmor och gav bort dörrkransen, hon blev så glad! Själv behåller jag den andra att ha på bordet. Den ska tydligen kunna stå sig ända fram till påsk!


Kursavgiften på 385 kr inkluderade undervisning, material och fika! Värt varenda krona! 


Jaha då var man fast i kransbindarträsket resten av sitt liv då, men det är bara att tacka och ta emot!
KRAMAR

2 kommentarer:

 1. Vilka fina kransar du gjort!
  Skulle gärna vilja gå jag med!

  Trevlig helg!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 2. Hej Anna! missat dej ett tag :( Jättefina kransar du gjort,vad snäll svärmor du måste ha som får en sån fin! Ha en fin måndag Kramis Gunilla

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna