onsdag 24 augusti 2011

Renovering utav Elins rum


Hej!
Ja nu duggar det inte tätt mellan inläggen inte... anledningen är att jag inte har haft någon lust, men nu börjar den så sakteliga komma tillbaka. Jag håller på att renovera Elins kommande lekrum och jag tycker det är sååå kul. Hon är på dagis och jag renoverar - kanon! (Det är inskolning). Här nedan ser ni en bild på hur tapeten såg ut innan. Riktigt fint tycker jag men det passar ju inte i ett barnrum.


Så nu är recoverytapeten uppsatt i snart hela rummet och så håller jag på att måla ett lager med vit väggfärg uppepå för annars går det åt så himla mycket utav den slutgiltiga färgen. Herregud vad den suger åt sig färg! Vill verkligen rekommendera recoverytapeten för då slipper man all spackling och slipning. Tack för att tekniken går framåt!


Bilder på det slutgiltiga resultatet och vilken färg jag valt får ni se senare. Denna söta mätsticka kommer i alla fall att sättas upp i hennes rum. Den fick jag med i samband med att vi blev medlemmar i Barnens Bokklubb här om dagen. Visst är den söt!


Jag har även beställt denna förvaring på Ellos. Så kan vi ÄNTLIGEN få ordning på alla leksaker som ligger runtom i hela huset. Tror det blir kanon när Elin får sitt egna rum. 
Bild lånad från Ellos

Nu ska jag fortsätta med tapetsering och fönsterputsning. Det gäller att passa på. Ikväll blir det ljusparty.
Ha det bäst!
KRAMAR

1 kommentar:

  1. Hej Anna! Kul att höra av dej igen! Ja bloggtorkan kommer nog över oss alla nån gång...Va fint Elin får det ,jisses man skulle ha små barn nu när det finns så mycket fint! Kramis Gunilla

    SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna