måndag 21 mars 2011

Romme Alpin

Hej alla!
Idag vill jag hylla en skidbacke! Var till Romme Alpin igår och åkte snowboard med en god vän. Har aldrig varit där förut, trots att jag bara bor en timmes bilväg därifrån och jag blev riktigt positivt överraskad! Jättebra backar och jättebra liftar! Det fanns backar för både nybörjare och till mer avancerad åkning. Har ni varit där? Håller ni med mig?


Vi hade kanonväder! Solen sken och det var nästan vindstilla.


Hej alla, visst är det en härlig utsikt!Jag fick verkligen damma av min bräda inför söndagens åk. Det var tre år sedan sist, men tekniken sitter i ryggmärgen även om det kanske inte går sådär jättesnabbt. Huvudsaken att man har kul!


Eftermiddagsfika i solen i form utav päroncider och chips. Tack Karin för en helt fantastisk dag! Och alla som tänkt på att kanske åka till Romme på en skiddag så säger jag bara - ÅK!


Det var allt för idag! Blev inte mycket till inredning idag men jag kände för att ge lite reklam om dessa fina backar! Nu är det bara tre veckor kvar tills vi ska vara en vecka i Åre. Tur att jag fått öva lite innan...
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAMAR

4 kommentarer:

 1. Ser jättehärligt ut!
  Så underbart nu på vårkanten när det ofta är så fint väder, så blir det en extra njutning att vara ute i backarna!

  Ha det så bra, kram Maria

  SvaraRadera
 2. Ser helt uuunderbart ut:)
  Härliga bilder!

  Ha en skön kväll
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Åh vad härligt!
  Ha en riktigt härlig onsdag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 4. Åh vad härligt det där såg ut!!! Så mysig dag!

  ps. du har en utmaning hos mig, men bara om du vill :)

  Kraaaaaaaam aka

  SvaraRadera

Vad kul att du vill lämna mig ett meddelande! Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". KRAM Anna