torsdag 26 april 2012

Tjuvtitt på bröllopsbilder

Hej!
Hoppas allt är bra med er! Nu kommer en liten förhandstitt på några bilder från vårt bröllop. Ååå vad jag skulle vilja uppleva denna dag en gång till. Men kommer aldrig mer att planera en sån stor fest igen tror jag. Det tog MYCKET mer tid  och kraft i anspråk än vad jag någonsin hade kunnat drömma om. Ett tips till alla är att ta den uppskattade tiden *5 så är man nog i hamn. 


Det låter kanske som att jag är missnöjd på något sätt men det är jag VERKLIGEN inte. Jag vill bara vara ärlig och säga att det är INTE LITE att fixa med. Man ska tänka på allt och allt måste klaffa. Sen kan man väl sänka sina ambitioner en aning kan jag ju tycka men det gjorde inte vi ;o)


Dessa tre bilder är de enda vi fått än så länge. Vår fotograf håller på att gå igenom allt material så det tar ju lite tid då det togs ca 700 bilder. Alla ska ju naturligtvis inte redigeras men det ska grovsorteras och brännas över på skiva. Åååå vad jag längtar tills jag får sätta mig ner och beställa en fin fotobok från denna dag.


Tusen tack Annicka för att du ville vara med på vår dag och fota oss in i evigheten!

KRAMAR

söndag 22 april 2012

Vårens skott

Hej!
Sommar´n kommer allt närmare och närmare även om man inte kan tro det när man kikar på termometern nu för tiden. Jag har i alla fall börjat planera inför planteringarna som ska göras i Juni och jag lääängtar. Det bästa som finns är när man ska plantera fina blommor i alla urnor överallt. Någon som håller med?


Här nedan ser ni skott från Mårbackapelargoner. Jag tycker att det är de finaste pelargonerna men ville helst ha vita. De är dock ganska svåra att få tag på så jag fick nöja mig med gammelrosa.


Nu har vi varit gifta i ca 1 vecka. Känns som tidigare, ingen skillnad förutom att man fått fina minnen från denna dag. Vi har ju trots allt varit tillsammans i tio år så det är väl inte så konstigt. Jag ska dela med mig av bilder men ni får hålla ut ett litet tag till då jag själv inte ens sett dem än.

Ha en fin start på veckan! KRAMAR

fredag 6 april 2012

Bröllopschoklad från Åre Chokladfabrik!

Hejsan!
Ja nu förstår jag att ni måste undra vart jag har tagit vägen någonstans. Först hade jag tekniska problem med att få över bilderna när jag skulle blogga och då väljer jag hellre att inte skriva något alls. Bilderna gör sååå mycket mer! Sen när det väl fungerade så har det varit så hektiskt med allt. Vi gifter ju oss nästa lördag och det har varit huuur mycket planerings som helst! Jag känner att bloggen har fått backa undan lite men nu är jag på spåret igen!


Vi var ju på semester i Åre förra vecka och då passade vi på att besöka chokladfabriken såklart. Vi var där mer än en gång kan jag säga men det var ju blåst och regn hela veckan så det gjorde inte så mycket. Vi provsmakade både det ena och det andra men vi fastnade för denna lilla tryffel!


Det är tryffel doppad i mörk choklad och våra initialer är skrivna för hand med ljus choklad ovanpå. De var så tillmötesgående och det kändes som att de kunde fixa allt! Till kaffet blir det nog bäst att ha en lite mörkare choklad när man just ätit en efterrätt. Eller vad tror ni?


Vi fick med oss allt hem (de behövde fyra dagar på sig att fixa allt) så vi hade verkligen tur och slapp betala dyr frakt. Jag tycker det gör så mycket att man får chokladen i fina kartonger. Det känns lite mer lyxigt när det är sidenband och annat som tillhör.


Ja äkta GOD kärlek skulle jag vilja säga! Ni som inte varit in till Åre chokladfabrik måste svänga in där om ni har vägarna förbi. De har mycket godsaker man kan smaka på, haha.


Kanske bra att jag inte haft tid att blogga för annars hade jag väl lagt ut all info om bröllopet och festen och då skulle det ju inte bli någon surprise (för er som är bjudna) direkt! Nu har vi/jag i alla fall avslöjat denna lilla godbit. Den ska ligga i en liten presentask (från Panduro Hobby) med gröna olivband runtom. Kanske hinner med att visa er denna sen.


ÄLSKAR DIG NIKLAS!
KRAMAR