tisdag 27 december 2011

Jag fick julens finaste paket!

Hej!
Hoppas att ni alla haft en fin jul! Det har jag haft! Idag tänkte jag inte visa er vad det var i detta fina paket, utan jag vill snarare visa er själva paketet. Det är en skokartong som min brors fru och dotter klätt in med papper och spets...


...samt klistrat på en text som är på franska. Visst är det fint! Det är såå kul när man får saker som någon lagt ner lite extra tid på tycker jag. Någon som håller med?? Kistan som är på bilden ovan är köpt ifrån Ljusa rum om det är någon som är intresserad av fina målade möbler. Det är även hon som har målat denna fina doppresent till vår dotter.


Nu återstår det bara för mig att säga god fortsättning och hoppas ni får ett fint nyår! (Jag kanske hinner med ett inlägg till innan nyår, men utifall att).


Ha det bäst!
KRAMAR

lördag 17 december 2011

Jag har fastnat för en Sandbergstapet

Hej hopp!
Nu har jag äntligen varit och beställt tapeter! Det kommer att bli denna som ska upp i sovrummet. Namnet på denna är Amelie (NW) och färgen/modellen är ljusgrön 541-38. Det är en blomsterprakt att förföras av, där lusten till färg och form fått blomma fullt ut! Jag bara ÄLSKAR denna tapet! Någon som håller med? Finns även som tyg om man skulle vilja ha en gardin till men det blir nog lite för mycket blommor för min smak.


Tapeten kommer sitta som en fondvägg vid huvudändan i sovrummet och resten av rummet ska målas vitt. Sen ska det inhandlas säng och garderober också i vitt. Det kommer bli kanonsnyggt! I know! (I think I know).

Bild lånad från Sandbergs hemsida
Bilder på det färdiga resultatet kommer så småningom...
Nu ska det städas här hemma!
KRAM

söndag 11 december 2011

Kan det kanske vara dags att dra upp båten nu??

Hej!
Vilket härligt väder vi haft i helgen! Strålande sol! Undrar om det är någon mer än vi i detta avlånga land som inte dragit upp sin båt än!?! Vi tänkte i alla fall att vi väntar tills den sitter riktigt ordentligt fast i isen innan vi drar upp den, så sagt och gjort så blev det äntligen av i lördags! Vi fick först hacka loss all is med en åra för att sedan kasta över isblocken överbord. Jag kan säga att vi har lärt oss till nästa år! (Detta har aldrig hänt förut och kommer aldrig hända igen).


Det gick ändå hyfsat smidigt med tanke på omständigheterna måste jag säga. Fint väder fick på köpet!


Från det ena till det andra så tänkte jag att jag skulle visa er dessa härliga koppar! De fotade jag när jag och mina jobbarkompisar stannade på ett ställe för att fika. Kommer dock inte på vad bageriet hette men mysigt var det. Jag ÄLSKAR udda gamla kaffekoppar!


Det var långt ut i buschen vet jag i alla fall för den mest moderna tidningen jag kunde hitta var detta fantastiska exemplar av Traktor power, haha!


Ha en bra start på veckan!
KRAMAR

fredag 2 december 2011

Ny lampa till vårt sovrum

Hej igen!
Nu har jag äntligen hittat en lampa som jag gillar till vårt sovrum. Den kommer från Ellos och heter Edgar. Den finns i två färger, svart eller kromad metall. Jag valde den i krom då den passar bäst in hos oss. Nu har vi en på vardera nattugsbord (stavas det så?) och det blev riktigt bra tycker jag. De "gamla" är till salu och kostar 100 kr styck om det är någon som är intresserad. 


Nu är det "bara" resten av sovrummet som ska göras om, men man måste ju börja någonstans. Jag har redan sett ut vilken fondtapet samt sängmöbler vi ska ha. Måste bara få igenom förslaget hos min andra hälft men det brukar inte vara några större problem, haha.


Jag tycker mer om när man kan rikta ljuset dit man vill ha det istället för att hela rummet ska lysas upp. Denna lampa tycker jag löste problemet med bravur! Sen har den ju en sån där gammal stil som jag gillar.
Ha det så bra!
KRAMAR